DOLAR 32,3767 0.16%
EURO 35,0054 -0.23%
ALTIN 2.324,910,25
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mersin Estetik ve Plastik Cerrahi Doktorları

Mersin Estetik ve Plastik Cerrahi Doktorları

ABONE OL
Nisan 26, 2023 14:23
Mersin Estetik ve Plastik Cerrahi Doktorları
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yıllarda bilimin ve teknolojinin gelişmesi her alanda kolaylık ve gelişme sağlarken insanlar üzerinde de etkisi oldukça büyüktür. İster doğuştan kaynaklanan, isterse sonradan meydana gelen sağlık açısından etkili olsun ya da olmasın bu ince detay isteyen müdahaleler uzman estetik ve plastik cerrahi uzman doktorlarının ilgi alanına girer. Mersin estetik doktorları bu alanda uzmanlaşmış doktorların üstün başarıları ile en sık tercih edilen estetik müdahalelerden karın germe, meme büyütme veya küçültme, Jinekomasti adı verilen erkek meme estetiği, kulak estetiği, göz kapağı estetiği, genital estetik, BBL yani Brezilya tipi popo kaldırma estetik operasyonları konusunda büyük başarılara imza atmışlardır.

Burun Estetiği Mersin Estetik Cerrahi

Son günlerde hızla artan bilgi ve teknoloji dünyasında güzellik operasyonları da hızla talep görmekle beraber cerrahi müdahalelere de talepleri artırmaktadır. Bu talepler göz önünde bulundurulduğunda Mersin estetik cerrahi operasyonları da en çok talep edilen burun estetiği, meme estetiği, kulak estetiği gibi tüm estetik çeşitleri Mersin estetik cerrahi uygulamaları ile mümkün olmaktadır. Operatör Doktor Necmettin Tütüncü Mersin’de estetik alanında uzman cerrah olarak hizmet vermektedir. En çok tercih edilen piezo burun estetiği, burun estetiği rinoplasti, burun ucu estetiği revizyon, burun ameliyatı gibi birçok estetik ve ameliyatlarda üstün başarılar elde etmiştir. Mersin plastik cerrahlar alanında güvenilir ve başarılı Op. Dr. Necmettin Tütüncü tüm estetik uygulamaları için necmettintutuncu adresini ziyaret edebilirsiniz.

Mersin En İyi Estetik Ve Plastik Cerrahi

Estetik ve plastik cerrahi alanında uzman doktorlar burun ameliyatı da dâhil cerrahi müdahale gerektiren ya da gerektirmeyen özel estetik, yüz estetiği, vücut estetiğinde doğuştan veya sonradan oluşan birçok şekil fonksiyon bozukluklarından kaynaklanan durumların düzeltilmesi uzman estetik cerrahlar aracılığıyla gerçekleşmektedir. Mersin plastik cerrah operatör Doktor Necmettin tütüncü Karadeniz teknik üniversitesi tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Mersin üniversitesi tıp Fakültesi’nde estetik ve cerrahi tıp eğitimini başarı ile tamamlayarak birçok özel ve devlet sağlık kuruluşlarında yaptığı çalışmalarla üstün başarılara imzasını atmıştır. Halen Mersin’de VM Medikal Park Hastanesi’nde hastaların estetik ve plastik problemlerinde %100 memnuniyet sağlayarak hizmet etmektedir.

Mersin Estetik Ve Plastik Cerrahi Uygulamaların Maliyeti Nedir?

Son yıllarda her alandaki değişimler şüphesiz sağlık alanında da olumlu yönde gelişme sağlamaktadır. Sağlığın her alanındaki teknolojik gelişmeler, estetik ve plastik cerrahi müdahalelerinde de etkisini fazlasıyla göstermektedir. Herhangi bir estetik operasyon için kişilerin sağlık problemleri ya da dışında talep edilen özel estetikler uzman estetik ve plastik cerrah görüşleri doğrultusunda maliyet belirlenir.  Bu durumda estetik cerrahi müdahaleler için herhangi bir fiyat söylemek mümkün değildir. Mersin en çok tercih edilen estetik ve plastik cerrahi uzmanı Necmettin tütüncü ve yaptığı çalışmalar hakkında daha detaylı bilgi almak için necmettintutuncu sitesini ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.