DOLAR 32,3303 0.24%
EURO 35,0931 -0.1%
ALTIN 2.296,190,83
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meta Medya Ne İş Yapar? Meta Medya Güvenilir Mi?

Meta Medya Ne İş Yapar? Meta Medya Güvenilir Mi?

ABONE OL
Mart 2, 2022 12:49
Meta Medya Ne İş Yapar? Meta Medya Güvenilir Mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meta Medya, 2018 yılından bugüne sektöründe hizmet veren ve hizmet alanlarında profesyonel çözümler sunan bir dijital ajanstır. Meta Medya’nın başlıca iş alanları; web tabanlı yazılımlar, dijital pazarlama çözümleri, sosyal medya çözümleri, kurumsal yazılımlar, e-ticaret çözümleri, mobil uygulamalar, kurumsal kimlik tasarımları ve kurumsal marka danışmanlığıdır.

Sektöründe 4 yıldır profesyonel hizmetler sunan Meta Medya, Türkiye ve yurt dışı pazarında tüm kategorilerde pek çok bireysel ve kurumsal referanslara sahiptir.

Başlıca MetaVerse Çözümleri; metaverse arazi tahsis işlemleri, metaverse alan tasarım işlemleri, metaverse mağaza tasarım işlemleri, nft tasarımları, nft pazarlama işlemleri, nft alım-satım işlemleri başta olmak üzere akıllara gelen Metaverse tabanlı tüm işlemler sağlanmaktadır.

Başlıca Web Tabanlı Çözümleri; e-ticaret sistemleri, her sektöre uygun internet sitesi tasarımları, CRM sistemler, pazaryeri entegrasyonları ve arama motoru optimizasyonları (SEO) ‘dur.
Başlıca Dijital Pazarlama Çözümleri; pazaryeri mağaza açma, pazaryeri mağaza yönetimi, pazaryeri entegrasyonları, ürün fotoğraf çekimi, ürün yükleme işlemleri, xml toplu ürün yükleme işlemleridir. Çözüm ortaklığı sağladığımız pazaryerleri; trendyol, hepsiburada, gittigidiyor, n11, amazon, aliexpress, çiçeksepeti, modanisa ‘dır.

Başlıca Sosyal Medya Çözümleri; facebook sayfa oluşturma işlemleri, facebook sayfa beğenisi işlemleri, facebook durum beğenisi işlemleri, facebook kapanan sayfa açtırma işlemleri, facebook yorum işlemleri, facebook canlı yayın izleme işlemleri, facebook sayfa doğrulama işlemleri, instagram profil oluşturma, instagram takipçi işlemleri, instagram beğeni işlemleri, instagram etkileşim işlemleri, instagram izlenme işlemleri, instagram hikaye görüntüleme işlemleri, instagram kapanan profil açtırma işlemleri, instagram istediğin kullanıcı adını alma işlemleri, instagram canlı yayın izleme işlemleri, instagram mavi rozet, tiktok takipçi işlemleri, tiktok izlenme işlemleri, tiktok yorum işlemleri, tiktok profil doğrulama işlemleridir.

Başlıca Kurumsal Yazılım Çözümleri; ERP yazılımları, stok takip yazılımları, muhasebe yazılımları, ön muhasebe yazılımları, restaurant yazılımları, otel yazılımları, karekod menüler ve iş takip yazılımlarıdır.

Başlıca E-Ticaret Çözümleri; her sektöre uygun e-ticaret sitesi kurulumları, pazaryeri entegrasyonları ve ürün yönetimidir.

Başlıca Mobil Uygulama Çözümleri; web-view android uygulamalar, web-view ios uygulamalar, native android uygulamalar, native ios uygulamalar, hybrid android uygulamalar ve hybrid ios uygulamalardır. E-Ticaret sitelerinizin mobil uygulamaları ve talepler doğrultusunda proje uygulamalar da yazmaktayız.

Başlıca Kurumsal Kimlik Tasarımı Çözümleri; logo tasarımı, matbu evrak tasarımı, sosyal medya görsel tasarımı, dijital içerik tasarımı, katalog tasarımı ve promosyon ürün tasarımıdır.

Başlıca Kurumsal Marka Danışmanlığı Çözümleri; personel eğitimleri, personel değerlendirmeleri, işletme içi verimlilik analizleri, marka yönetimi, marka imaj yönetimi ve PR hizmetleridir.

Tüm bu hizmet alanlarının yanısıra Google Premier Partner ve Facebook Media Partner olarak Facebook ve Google firmalarının çözüm ortağıdır.

Meta Medya’nın Resmi İnstagram Hesabı:

https://www.instagram.com/metamedyaresmi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.