ABD’li ünlü rapçi Nicki Minaj, Amsterdam’ın Schiphol Havalimanı’nda gözaltına alındı. Minaj, İngiltere’nin Manchester şehrinde vereceği konser öncesi hafif uyuşturucu taşımakla suçlandı.
41 yaşındaki şarkıcı, havalimanında polisin tüm bagajlarını aramak istediğini belirtti. Minaj, polislerin uyuşturucu bulduğunu ve diğer yetkililerin olay yerine çağrılmasını istediğini paylaştı.
Hollanda polisi, “41 yaşındaki Amerikalı bir kadının hafif uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alındığını” doğruladı ve bu tür maddelerin ülke dışına çıkarılmasının yasak olduğunu vurguladı. Polis, şüphelinin ismini teyit etmedi ancak soruşturmanın devam ettiğini ve Minaj’ın halen gözaltında olduğunu açıkladı.
Ünlü rapçi Minaj, geçtiğimiz perşembe günü Amsterdam’da sahne almıştı. 2 Haziran’da şehirde bir konser daha vereceği biliniyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.