DOLAR 32,5144 0.28%
EURO 34,6086 0.27%
ALTIN 2.496,800,56
BITCOIN %
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ölüler Konuşamaz ile Macera Dolu Bir Serüven

Ölüler Konuşamaz ile Macera Dolu Bir Serüven

ABONE OL
Ocak 28, 2022 12:27
Ölüler Konuşamaz ile Macera Dolu Bir Serüven
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Dilara Keskin’in yazmış oluğu Ölüler Konuşamaz kitabı günümüzde oldukça fazla beğeni toplamış kitaplardan birisi konumundadır. Kitabın akıcı senaryosu okuyucuları kitaba adeta kilitlemektedir. Elinizden düşürmeden okuyacağınız bu roman size muhteşem bir macera sunuyor. Kitap Gökçe ve arkadaşları etrafında geçiyor. Ciltli olarak satışı yapılan kitap sizlere ayrıca muhteşem bir tasarım imkanı da sunuyor. Kitap tasarımlarının önemi günümüzde okuyucuların ilgisini çekmesi açıdan oldukça önemlidir.

Dolayısıyla yayın evleri kitaplarını piyasaya sürerken kaliteli tasarım kapakları yapmaya özen gösteriyor. Kaliteli tasarım kitapları arasında yerini alan Ölüler Konuşamaz kitabı 496 sayfadan oluşuyor. Her bir sayfasında sizleri ayrı bir maceranın içerisine sokuyor. Kitabın boyutu 13,5 x 21 cm şeklindedir.

 

Ölüler Konuşamaz Konusu

Ölüler Konuşamaz kitabı kahraman bakış açısıyla yazılmış bir kitap olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Kitap Gökçe ve arkadaşları çerçevesinde gelişen olaylar bütününden ibarettir. Hayallerine ulaştığı anda mutlulukla yeni tanıştığı bir zamanda Gökçe beklenmedik bir şekilde ortadan kaybolur. Gökçe’nin kaybolması en çok çevresindeki arkadaşlarını etkiliyor. Arkadaşları Gökçe’nin yokluğu sonrasında ciddi bir travmanın içerisine girmiş durumdadır.

Yıllar geçmesine rağmen Gökçe bulunamaz. Gökçe’nin yakın arkadaşları yıllar sonra bile çözülemeyen bu olayı araştırmaya başlar. Araştırmanın detayına indiklerin kendi haklarındaki sırlarla karşı karşıya kalırlar. Böylelikle şaşkınlık içerisinde adeta hepsi kilitlenir. Ancak gerçeğe ulaşmak sandıklardan çok daha fazla zor olacaktır. Geçmiş derin izleriyle yaşayan Yankı’yı, geçmişi şimdiki zamanda arayan Alper’i, geçmişin derin hatıralarından kaçmak isteyen Erdem’i, yıllar sonra getiren tek olgu Gökçe’nin ta kendisidir. Ve sonuç olarak herkes kendi hayatının sırlarıyla yüzleşmiş olacak!

 

Ölüler Konuşamaz Dili Nasıl?

Ölüler Konuşamaz kitabı son derece sade bir dille yazılmış bir kitaptır. Yazar eserinde uzun cümlelere ve uzun betimlemelere yer vermemiştir. Kitap okuyucular tarafından anlaşılması amacıyla süslü bir dil kullanımından uzak durulmuştur. Dolayısıyla kitap her yaş grubu kişinin okumasına uygundur. Kitabın kağıt cinsi kitap kağıdı şeklinde oluşmuştur.

Kitap ilk baskını 22 Eylül 2020 yılında çıkarmıştır. Yerli edebiyat kategorisine mensup olan kitap sizlere harika bir macera sunuyor. Kitabın dili ve olay örgüsü son derece ilgi çekici şekilde kurgulanmıştır. Kitapta yer alan katilin kim olduğu okuyucular tarafından kitap bitene kadar merak uyandırıyor. Kitabın sonunda katilin kim olduğunu öğrenince okuyucuların hepsi şaşkınlıklarını gizleyemeyecektir!

 

Dilara Keskin Kimdir?

Ölüler Konuşamaz kitabıyla ünlenen Dilara KESKİN 4 Mayıs 1999 yılında İstanbul’un Mecidiyeköy semtinde dünyaya gelmiştir. Dilara KESKİN daha küçük yaşlarından itibaren kısa hikayeler yazarak ilgisini bu yöne doğru yöneltti. Daha sonraları ise WATTPAD sosyal kitap platformunda yazdığı yazılarla okuyucularıyla buluşmayı başardı. Keskin ilk kez bu dönemde geniş kitlelerle buluşma fırsatına erişmiş oldu. Dilara KESKİN gençlik edebiyatı, yerli edebiyat, roman kategorilerinde kitaplar yazıyor. Dilara KESKİN’in edebiyat alanında birçok eseri bulunuyor.

Bu eserler; Ölüler Konuşmaz, Düşman Okullar- Yapboz, Düşman Okullar- Son Ders, Benim Küçük Sırrım şeklindedir. Yazar bu kitaplarıyla edebiyat kategorisinde ünlenmeyi başarmış bir yazardır. Ayrıca WATTPAD dünyasının en çok okunan, en popüler olan yazarları arasında yere almayı başarmış durumdadır. Gençlerin ve ergenlerin ilgisini çekmeyi başaran Dilara KESKİN 2022 yılıyla beraber yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor!

 

Ölüler Konuşamaz Fiyatı

Ölüler Konuşamaz Dilara Keskin’in en popüler kitapları arasında yer alıyor. Sunmuş olduğu eserlerle yazar adından sıklıkla söz ettirmeyi başarmış, edebiyat dünyasına adını altın harflerle yazdırmayı başarmış durumdadır. Ölüler Konuşamaz kitabı EPHESUS Yayınları tarafından yayınlanan bir kitaptır. Kitabı bütün kitap satış noktalarından temin edebilirsiniz. Kitabın fiyatı mağazadan mağazaya, web sitesinden, web sitesine farklılık gösteriyor. Dolayısıyla net bir fiyat bilgisinden söz etmek mümkün değildir.

Çünkü fiyatlar mağazaların yaptığı indirimlere bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. İndirimli mağazalar üzerinden kitabı %38 indirimli olarak alabilirsiniz. Kitabın sabit satış fiyatı 75 TL olarak belirlenmiştir. Ancak mağazaların yaptığı indirimler neticesinde bu fiyatlar aşağıya düşebiliyor. Böylelikle piyasada birçok farklı kitap fiyatı oluşmuş oluyor. Kitabın fiyatı yapılan indirimler neticesin 47 TL ve 40 TL civarlarına kadar düşebiliyor. Bu sayede kitabı daha uygun fiyata alma fırsatına erişmiş oluyorsunuz. Kitabın satışı günümüzde internet kitap satış noktaları üzerinden kolaylıkla temin edilebiliyor!

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.