DOLAR 32,3285 0.23%
EURO 35,0897 -0.14%
ALTIN 2.282,110,22
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ömer Agah Ulusoy E-ticaret Çalışmalarınıza Profesyonel Destek Sağlıyor

Ömer Agah Ulusoy E-ticaret Çalışmalarınıza Profesyonel Destek Sağlıyor

ABONE OL
Aralık 24, 2022 08:25
Ömer Agah Ulusoy E-ticaret Çalışmalarınıza Profesyonel Destek Sağlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her geçen gün hem bireysel olarak hem de kurumsal olarak dijital platformların kullanım alanları hızla gelişiyor.

Çok büyük bir rekabetin yaşandığı bu platformlarda rakiplerinizden bir adım öne çıkabilmenin için aldığınız profesyonel destekler büyük önem taşıyor.

Bu süreçte E-ticaret çalışmalarınızı destekleyecek SEO çalışmaları yapılıyor. Profesyonel SEO çalışmaları denildiğinde sağlamış olduğu freelancer destek ile Ömer Agah Ulusoy dikkatleri çekiyor.

Ömer Agah Ulusoy Kimdir

Ömer Agah Ulusoy1984 doğumlu genç ve başarılı bir SEO Stratejisti. Şu an aktif olarak özel bir şirketin reklam ve SEO çalışmalarını yürütüyor. Eş zamanlı olarak kurum ve bireyler için freelance hizmet sağlıyor.

Ömer Agah Ulusoy kendini tarif ederken yaşamaktan keyif alan ve değişik yerleri gezip görmeyi seven meraklı yapısından bahsediyor.

Aynı zamanda yapmış olduğum mesleğe dair bugüne kadar katılmış olduğu farklı birçok eğitim ve seminer sayesinde elde etmiş olduğu birikimleri anlatıyor.

Ömer Agah Ulusoy ve Sunduğu Dijital Hizmetler

Ömer Agah Ulusoy e ticaret konusunda kendini sürekli olarak yenileyen ve geliştiren bir isim. Dijital dünyanın hızla geliştiği bugünlerde bu alanda aktif olarak faaliyet gösteren herkesin de aynı hızla gelişmeye ve yenilenmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyor.

Bu nedenle sürekli yeni seminerler ve eğitimler alarak kendine yatırım yapmaya devam ediyor.

Ömer Agah Ulusoy E-ticaret konusunda profesyonel olarak hizmet alabileceğiniz freelancer bir danışman olarak faaliyet gösteriyor.

Sektörde 10 yılı aşan bir tecrübeye sahip olması onun bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu her bir çalışmada önemli başarılar elde etmesinin en önemli göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Ömer Agah Ulusoy freelancer olarak profesyonel destek sağladığı ve iş birliği içerisinde olduğu her bir çalışmada doğru strateji ve doğru hedef ile zaman yönetimini en doğru şekilde planlamayı başarıyor. Özellikle kurumsal yapılar için sağlamış olduğu SEO, Reklam ve Profesyonel E-Ticaret Yönetim hizmeti onun faaliyet alanları arasında yer alıyor.

Markanız için fark yaratmak için Ömer Agah Ulusoy ile yapacağınız iş birliklerinde sizler de zamanın ne kadar önemli olduğunu fark edeceksiniz.

Onun deneyimlerinden faydalanarak dijital dünyada ben de varım diyebilirsiniz.

Ayrıca Kendisine ait birçok içerik sitesi bulunuyor, gelirinin birçoğunu bu siteler üzerinden kazandığını söylüyor ve şimdilerde Youtube ve Instagram için içerikler üretmeye başlamış

Sosyal medyada kendisi takip etmek için:

Youtube : www.youtube.com/@omeragahulusoy

İnstagram : www.instagram.com/omeragahulusoy

Twitter : www.twitter.com/omeragahulusoy

Facebook: www.facebook.com/omeragahulusoy

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.