DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Onur Küçük: Hedefimiz bir üst lige çıkmak

Onur Küçük: Hedefimiz bir üst lige çıkmak

ABONE OL
Kasım 24, 2023 19:39
Onur Küçük: Hedefimiz bir üst lige çıkmak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TFF 3. Lig 4. grup ekiplerinden Güneş Holding Çankaya Spor Kulübü’nün kalesini koruyan başarılı file bekçisi Onur Küçük basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sezon sonu bir üst lige çıkmayı hayal ettiklerini ve bunun çalışmasını gerçekleştirdiklerini ifade eden Onur Küçük, “ Sezon başında çok yetenekli ve kariyerli oyuncuların bulunduğu bir kadro yapılandırılması gerçekleştirildi. Sıkı bir çalışma dönemi gerçekleştirerek lige giriş yaptık. Kulüp başkanımız, teknik heyetimiz, futbolcu arkadaşlarımız ve tüm çalışanlar hayal ettiğimiz hedef için uğraş veriyor. “ dedi.

Çankaya forması giymekten mutlu olduğunu vurgulayan Onur Küçük, “ Bu büyük camianın futbolcusu olmaktan dolayı çok mutluyum. Her zaman elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Burada mükemmel bir aile ortamı var. Bende bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah sezonu hedeflediğimiz şekilde tamamlarız. Bunun içinde çokça çalışmamız gerekiyor.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.