DOLAR 32,5080 -0.14%
EURO 35,0197 0.44%
ALTIN 2.433,220,43
BITCOIN %
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ordu’daki bir okulda 4 öğretmen 6 öğrencide mutasyonlu virüs tespit edildi

Ordu’daki bir okulda 4 öğretmen 6 öğrencide mutasyonlu virüs tespit edildi

ABONE OL
Mart 17, 2021 12:59
Ordu’daki bir okulda 4 öğretmen 6 öğrencide mutasyonlu virüs tespit edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ordu’nun Kabataş ilçesinde bir okulda öğretmen ve öğrencilerde İngiltere varyantı mutasyonlu virüs tespit edildi. Kaymakamlık, okulda yüz yüze eğitime ara verildiği açıkladı.

Ordu’daki bir okulda 4 öğretmen 6 öğrencide mutasyonlu virüs tespit edildi

Ordu’nun Kabataş ilçesinde Kabataş Beylerbeyi mahallesi Şehit Harun Maytalman İlk ve Ortaokulu’nda görevli bir öğretmenin rahatsızlanması sonucun yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Bunu üzerine okulda görev yapan diğer öğretmen, görevliler ve pozitif öğretmene akın temaslı öğrencilere de test yapıldı. Testler sonucunda 4 öğretmen ile 6 öğrencide İngiltere varyantlı koronavirüs tespit edildi.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada okulda 1 Mart tarihinde başlayan yüz yüze eğitime ara verildiği şu ifadelerle duyurdu:

“İlçemiz Beylerli Mahallesi’nde bulunan Şehit Harun Maytalman İlkokulu/Ortaokulunda görevli olan bir öğretmenin rahatsızlığından dolayı 12/03/2021 tarihinde yapılan covid-19 testi pozitif (+) (İngiltere varyantı) çıkmıştır. Okulda çalışan tüm öğretmen, görevliler ve yakın temassız olarak değerlendirilen öğrencilere test yapılmıştır. Yapılan testler sonucunda 4 öğretmen ve 6 öğrenci test sonucu pozitif çıkması nedeniyle; Kabataş İlçesi Şehit Harun Maytalman İlkokulu/Ortaokulunda 13/03/2021 tarihinden itibaren ikinci bir değerlendirmeye kadar yüz yüze eğitime ara verilmesine karar verilmiştir.”

Neden BirGün?

Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.

BirGün; seninle güçlü, seninle özgür!

BirGün’e Destek Ol

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.