DOLAR 32,5028 0.34%
EURO 34,7274 0.37%
ALTIN 2.406,741,13
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oyuncularıma güveniyorum

Oyuncularıma güveniyorum

ABONE OL
Eylül 17, 2021 11:56
Oyuncularıma güveniyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Teknik Direktörü Terim, Hollandalı hücum oyuncusu Ryan Babel’den memnun olduğunu kaydetti.

Terim, tecrübeli futbolcunun son dönemdeki performansıyla eleştirildiğinin söylenmesi üzerine konuştu.

“Babel çok iyi bir oyuncu. Onun için aldık. Beğendiğim, yetenekli bir oyuncuydu. Sakatlık geçirdi, pandemide bazı şeyler oldu. Form grafiğindeki bir zikzak Babel’e başka türlü bakılmasına neden oldu. Babel, önemli bir oyuncu, iyi bir profesyonel ve gençler için iyi bir ağabey. Muhakkak ki Trabzonspor maçına koyduğumda da 2-3 pozisyona girmesini bekledim ama Babel’den memnunum. Olağanüstü işler beklediğim bir oyuncu. O yeteneği var. Son zamanlarda bunu vermedi ama ihtiyaç duyduğumuzda yeteneği ve tecrübesiyle yardımcı olacak bir oyuncumuz. Bizim için önemli bir futbolcu.” 

“Messi hayranıyım”

Fatih Terim, İspanya’nın Barcelona takımından Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain’e transfer olan Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin hayranı olduğunu söyledi.

İtalyan basınına verdiği röportajda Interli Nicolo Barella’yı öven Terim, “Bu açıklamanız bir mesaj mı?” şeklindeki soru üzerine, “Kendisini beğeniyorum. Hiç tanımam da. Alma ihtimalimiz de yok.” dedi.

Terim’in bu sözleri gülüşmelere neden oldu.

“Orta saha oyuncusu olarak yetenekli birisi. Ben bir Messi hayranıyım. Benim için 1 imajbet de Messi, 2 de Messi, 3 de Messi. Sahanın içinde yapamayacağı bir iş yok. İtalya’da birçok oyuncu söyleyebilirdim ama ben Barella’yı söyledim. Oyunun birkaç tarafını oynayabilen, çok koşan, mücadele eden iyi bir orta saha örneği olduğu için beğendiğimi ifade ediyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.