DOLAR 32,3757 0.16%
EURO 34,9923 -0.27%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pandemi kahramanından klip

Pandemi kahramanından klip

ABONE OL
Şubat 23, 2021 08:22
Pandemi kahramanından klip
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi sürecinde  Bileciklilerin takdirini kazanan ve ‘Doktor Bey’ olarak halkın gönlünde taht kuran genç aile hekimi Batuhan Akdağ, ‘Dünü Yaşıyor Düşte’ ile müzik dünyasında ezber bozdu.

Özgür GÜVENÇ

İSTANBUL (Anayurt) – Pandemi dönemindeki üstün özveri ve gayretleri ile Bileciklilerin takdirini kazanan ve ”Doktor Bey” olarak halkın gönlünde taht kuran genç aile hekimi Batuhan Akdağ, Sony Music etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alan ikinci proje çalışması ”Dünü Yaşıyor Düşte” ile müzik dünyasında ezber bozdu.

Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Bilecik’te Aile Hekimliği yapmaya başlayan ve pandemi döneminde özveri ile çalışarak üstün bir gayret sarf eden Batuhan Akdağ, bir yandan da hayallerine doğru koşuyor… Müzik kariyerine 2012 yılında  birkaç arkadaşıyla birlikte kurduğu “Nihaband” isimli rock grubu ile başlayan Batuhan Akdağ, jüri      koltuğunda Gripin, Pamela ve Güç Başar Gülle’nin yer aldığı “Battle Of The Bands 2013” beste yarışmasında yüzlerce aday arasından Türkiye üçüncüsü olarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Eğitimine devam ederken Nihaband ile Türkiye’nin birçok şehrinde konserler veren Doktor Bey, okulunu tamamlamasının ardından Bilecik’te görev yapmaya başladı.

GÖKYÜZÜNÜ OKYANUSA ÇEVİRDİ 

Bir yandan hastalarına şifa dağıtan diğer yandanda kariyerinin en özel projesini tamamlayan Batuhan Akdağ, 2020 yılında çıkardığı ”SALINCAKLAR” albümünün ardından kariyerinin ilk teklisi ”Dünü Yaşıyor Düşte”nin klibinde Game Of Thrones başta olmak üzere birçok dünyaca ünlü yapımın özel efekt ve animasyonlarını hazırlayan Alman Adler Productions şirketi ile çalıştı. Yönetmenliğini Hakan Ervan’ın üstlendiği klip İstanbul’da pandemi önlemlerine uyularak çekilirken, klipte  kullanılan animasyonlar Almanya’da Adler ekibi tarafından hazırlandı.

Sözü ve müziği kendisine ait ilk single çalışması için gün saymaya başlayan Doktor Bey, gerek klipteki sıradışı prodüksiyon ve efektler, gerekse iddialı şarkısı ile müzik dünyasında iz bırakacağının ilk sinyallerini verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.