DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Queer Eye” Yıldızı Jonathan Van Ness Rol Arkadaşlarıyla Çalışmayı Reddetti

“Queer Eye” Yıldızı Jonathan Van Ness Rol Arkadaşlarıyla Çalışmayı Reddetti

ABONE OL
Mart 6, 2024 23:04
“Queer Eye” Yıldızı Jonathan Van Ness Rol Arkadaşlarıyla Çalışmayı Reddetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Van Ness İlgisini Paylaşmak İstemiyor

‘Page Six’in haberine göre, “Queer Eye” programının öne çıkan yıldızı Jonathan Van Ness’in bazı rol arkadaşlarıyla çalışmayı reddettiği bildirildi. Programın yapım ekibinden bir üye, “O, ilgi odağını hiç kimseyle paylaşmak istemedi. Muhteşem Beşli’nin bazı üyeleriyle sahneleri bile birlikte çekemediğimiz zamanlar oldu çünkü işler çok kötüydü.” dedi. Kaynak, yıldızlar Bobby Berk, Karamo Brown, Tan France ve Antoni Porowski arasında da “kesinlikle gerilim” olduğunu ancak asıl katkıda bulunanın Van Ness olduğunu kaydetti.

Ruh Hali Set Atmosferini Belirliyor

Bu iddiayı destekleyen başka bir yapım üyesi tarafından yapılan açıklamada da 36 yaşındaki saç stilistinin ruh halinin çoğu zaman setin atmosferini belirlediği söylendi. Söz konusu kişi, “Sete geldiğinde morali bozuksa her şey değişir. Onunla çalışmak her bakımdan çok zordur.” dedi. Ekipten birkaç kişi daha Van Ness’i, “öfke sorunları olan duygusal açıdan istismarcı bir birey” olarak tanımlarken, bir “canavar” gibi davrandığını söyledi.

Yöneticiler Endişeli

Netflix yöneticilerinin Van Ness ile “endişe verici davranışları” hakkında en az bir toplantı yaptığı bildirilirken, sete geri döndüklerinde her zamanki gibi devam ettikleri iddia edildi.

Olumlu Görüşler de Var

Van Ness hakkında yapılan rahatsız edici sözlere rağmen daha önce onla çalışan bir kaynak da Rolling Stone’a ara sıra etrafında olmanın keyifli olabileceğini söyledi. Kaynak, “Jonathan çok sıcakkanlı, çok karizmatik olma kapasitesine sahip ve kendinizi gerçekten özel hissetmenizi sağlayacak kapasiteye sahip bir kişi” dedi ve “Ama en azından günde bir kez birine bağırmaları gerekirdi. Küçük bir şey olabilir ama her zaman işaret edecek, suçlayacak ve günün kötü adamı olacak birileri olacak.” diye ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.