DOLAR 32,3428 0.19%
EURO 35,1202 -0.21%
ALTIN 2.239,89-0,15
BITCOIN %
İstanbul
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Recep İvedik 7’den  Dünya Rekoru!

Recep İvedik 7’den Dünya Rekoru!

ABONE OL
Aralık 27, 2022 12:20
Recep İvedik 7’den  Dünya Rekoru!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oyuncu ve yapımcı Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik serisinin 7’inci filmi, Disney Plus’un yüzünü güldürdü. Platformda dünya rekoru kıran film, platforma milyonun üzerinde abone getirdi.

Şahan Gökbakar’ın uzun zamandır merakla beklenen filmi Recep İvedik 7, geçtiğimiz günlerde Disney Plus’ta yayınlandı.Aynı zamanda serinin önceki filmleri de Netflix’ten Disney Plus’a geçiş yaptı. Tüm haklarını yüzü olduğu Disney Plus’a veren Şahan Gökbakar platformda rekor kırdı.

DÜNYA REKORU KIRDI

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, “Recep İvedik 7” dünya rekoru kırdı ve platforma milyonun üzerinde abone getirdi. Şahan Gökbakar’la hemen Recep İvedik 8 ve 9 için görüşmeler başladı.

YENİ FİLM İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Öte yandan ünlü komedyenin Disney Plus için çekeceği “Erdal ile Ece” dizisinin de hazırlıkları sürüyor. Gökbakar’ın çok sevilen filmi “Celal ile Ceren”in tarzında olan dizi, kadın erkek ilişkilerini esprili bir dille irdeleyecek. Togan Gökbakar’ın yöneteceği dizi yeni yılda sete çıkacak. Dizinin cast çalışmaları sürüyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.