DOLAR 32,4079 0.15%
EURO 35,2115 0.01%
ALTIN 2.322,530,16
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Reseller Hosting Hakkında

Reseller Hosting Hakkında

ABONE OL
Nisan 20, 2021 09:05
Reseller Hosting Hakkında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnternet gelişen dünyamızın en önemli parçası olmaya devam ediyor. Crenw şirketi de bu durumun farkındadır ve müşterilerine yenilikleriyle birlikte hizmet kalitesi sunar. Reseller hosting alanında uzman çalışma arkadaşları olan firma sizlere sunduğu paketler ile uygun ve kaliteli hizmeti sağlar. Öncelikle “reseller” İngilizce kökenli bir kelime olup Türkçemize “yeniden satış” olarak geçmiştir. Ancak bu da tam anlamıyla Türkçe de yerini karşılamamakla birlikte özellikle “bayi” olarak kullanılması tercih edilir.

Türkçe anlamıyla birlikte reseller hosting bayi barındırma paketleri olarak adlandırılır. Kelimenin de anlamından kolayca çıkarım sağlayabileceğiniz gibi hosting satmak isteyen firmalar tarafından satın alınan hosting çeşitlerine reseller hosting denilmektedir. Bir diğer adıyla bayi barındırma hizmetleri satıcısı tarafından aldığınız hizmeti belirli web sitelerine dağıtarak bu şekilde sizlere hizmet akışı sağlar. Bayi barındırma paketleri birden çok siteye barındırma olanağını sağlar. Bu paketlerin başlamasının sebebi barındırma işleriyle uğraşan ve satışını gerçekleştiren firmalar için oldukça faydalıdır. Yönetim panellerinizin farklı bölümlerine logo ve banner yerleştirmesi yaparak şirketin markasını sergileme imkanı sunar.

Reseller Hosting ile Gelir Elde Edin

Öncelikle bu işi yapmadan önce, satışları gerçekleştirmeden önce bayi hizmetini sunacağınız hedef kitleyi belirlemeniz gerekiyor. Hizmetinizi küçük işletmeler için, internette yazılım faaliyetinde bulunana yazılım satıcılarına, ajanslara ya da bireysel kullanıcılara satabilirsiniz. Gördüğünüz üzere hedef kitlenizi oldukça geniş tutma şansına sahipsiniz. Hedef kitlenizi belirledikten sonra artık hizmet ve paketlerin oluşturmasına başlayarak uygun kitleye hitap edebilirsiniz. Crenw hizmet paketlerini belirlerken aldığı bayi barındırma hizmetlerini analiz ve optimize eder. Yanlış şartlar sunarak veya limit belirlemesi yaparak müşteri kaybına uğramak muhtemeldir. Crewn sizlere böyle bir sorunu yaşatmadan düzenli ve prensipli çalışma sergiler.

Son olarak hosting reseller paketlerinizde hedef kitleyi belirledikten sonra bu hizmeti alacak olan kullanıcıları da nasıl destekliğinin ön izlemesi yapılmalıdır. Hizmeti alan kullanıcılardan bir sorunu olduğu zaman ilk iletişim de olacağı kişi siz olursunuz. Bu nedenle hosting satışlarını gerçekleştirirken destek oldukça önemlidir. Destek sürecinde birçok şirket telefon veya e-posta seçenekleri üzerinden geniş bir hizmet sağlar. Aynı zamanda belirtmek gerekir ki destek kanallarınızı web üzerinde ne kadar çok çeşitli hale getirirseniz ve müşterilerinizin size ulaşımını ne kadar çok kolaylaştırırsanız sizler için iyi bir artı olacaktır.

Hosting Paketi Nasıl Oluşturulur?

WHM (Web Host Manager) olarak adlandırılan web host yöneticisi olarak bilinen bir yazılımdır. Kullanıcıların hosting üzerinde daha kolay ve daha detaylı erişim yapmasını sağlayan bir aracıdır. WHM birçok yazılım üretmede yardımcı olan önemli bir aracıdır. WHM kataloğu üzerinden siteleriniz için en iyi paketleri oluşturabilir ve paketlerinizin özelliklerini web siteleri olarak barındırmanız mümkündür. Paketlerinizi WHM panel aracılığıyla kolay bir şekilde oluşturma imkanına erişin.

Kaynak: https://www.crenw.net/reseller.php

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.