DOLAR 32,3762 0.17%
EURO 35,0318 -0.19%
ALTIN 2.324,500,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Salman Solma Hayatı Ve Biyografisi 

Salman Solma Hayatı Ve Biyografisi 

ABONE OL
Şubat 8, 2022 14:31
Salman Solma Hayatı Ve Biyografisi 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Salman Solma 1982 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen Türk halk müziği ve özgün müzik sanatçısıdır. Sanatçı Salman Solma 1985 yılında ailesi ile birlikte Antalya’ya göç etmiş ve burada büyümüştür. Müziğe karşı son derece elbise olan sanatçı aynı zamanda söz ve müzik yazarıdır. Sanatçının ilk albümü 2013 yılında piyasaya çıkmıştır.

Müzik kariyerine severek devam eden Salman Solma 2016 yılında uzun süre müziğe ara vermek zorunda kalmıştır. Sanatçı uzun bir aradan sonra 2021 yılında tekrar single eserler yayınlamaya başlamıştır. Sanatçı 2021 ard arda pek çok single çıkarmıştır. Tüm dijital platformlarda da sürekli aktif olan sanatçının kendisine ait Instagram hesabı ve YouTube kanalı bulunmaktadır.

Ayrıca Salman Solma Facebook ve Twitter’dan sürekli olarak aktif. Sanatçı Salman Solma SMA hastası olan minik Sevinç Nur İngin bebek için destek olmak amacıyla bir şarkı yapmıştır. Türk halk müziği ve özgün müzik sanatçısı olan Salman Solma şu sıralar babası Aşık Hayali’ye ait olan ve yaklaşık 10 eserden oluşan bir albüm üzerinde çalışıyor.

Türk Halk müziği sanatçısı olan Salman Solma’nın  daha önceki eserleri sevenleri tarafından hala dinlenmektedir. Genç Türk halk müziği sanatçısının bu yeteneği babasından gelmektedir. Sanatçı Salman Solma Türk halk müziği ve özgün müzik dalında kariyerine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Youtube Kanalı:

https://www.youtube.com/channel/UCckScDwDuENPlvUmIfzmN9w

Instagram Adresi:

https://www.instagram.com/salman.solma/

Twitter Adresi:

https://twitter.com/salmansolma

Facebook Adresi:

https://www.facebook.com/solmasalman/

Spotify:

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.