DOLAR 32,4002 0.15%
EURO 35,2673 0.03%
ALTIN 2.322,570,16
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Samsun’da FETÖ’den 3 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun’da FETÖ’den 3 kişi adliyeye sevk edildi

ABONE OL
Temmuz 8, 2021 14:16
Samsun’da FETÖ’den 3 kişi adliyeye sevk edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsun’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü faaliyetleri kapsamında yapılan çalışmalarda, örgütün gizli haberleşme programı ByLock kullandıkları, örgüte müzahir bankada hesap hareketleri ve haklarında ifadeler bulunan Sinop’ta aktif olarak çalışan hemşire ve özel sektör çalışanlarından oluşan şahısların yakalanmasına yönelik 2 gün önce Samsun merkez ve Çarşamba ilçesinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 1 kadın, polisteki sorgusunun ardından dün çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sorgusu devam eden 1’i erkek hemşire 3 kişi de bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.