DOLAR 32,5758 0.1%
EURO 35,0251 0.52%
ALTIN 2.432,350,40
BITCOIN %
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sephora ile Doğanın İyileştirici Gücü Cildinizde!

Sephora ile Doğanın İyileştirici Gücü Cildinizde!

ABONE OL
Mart 30, 2022 10:48
Sephora ile Doğanın İyileştirici Gücü Cildinizde!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sephora, sürdürülebilir güzellik odaklı kadın girişimi markalarının doğal içerikli ürünleriyle, doğanın iyileştirici gücünü cildinize yansıtmaya devam ediyor. sephora.com.tr ve Sephora Mobil Uygulama üzerinden Sephora Collection ‘Good For’çatısı altında sunulan Bade Natural, Cosmed, Feu du Ciel, Mellys’ Nature ve The Sim Co.’nun ürünleri, bakım rutinlerinin vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

Canlı ve aydınlık bir cilt görünümü destekleyen özel formüller, her cilt tipinin ihtiyacını karşılayarak cildin özlediği nemi ve temizliği kolaylıkla sağlanmasına yardımcı oluyor. Doğal ve etkili formüllere sahip ürünler, çevresel faktörlerden yıpranan ciltlerin yol arkadaşı oluyor. Cilt ve saç bakımı ve rahatlatıcı aromaterapi rutinlerine farklılık getiren ürünler, temiz güzellik anlayışına eşlik ediyor.

Bütünsel bir güzellik rituelinin kahramanı olan Cosmed’in göz çevresinin hassas yapısına uygun micellar göz temizleme suyu ve Bade Natural’in C Vitamini antioksidan yüz serumu, cilt bakımı tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor. The Sim Co.’nun dinlendirici roll on’ları, Mellys’  Nature’ın %100 doğal çok amaçlı kuru yağı ve kendinizi daha iyi hissetmenizi destekleyen  Feu du Ciel’in harika kokulara sahip mumlarıyla  keyifli bir bakım yolculuğunu keşfetmek size kalıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.