DOLAR 32,3654 0.01%
EURO 34,7885 -0.03%
ALTIN 2.393,38-0,13
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sevenlere Yıldız’dan çok özel konser

Sevenlere Yıldız’dan çok özel konser

ABONE OL
Şubat 16, 2021 07:33
Sevenlere Yıldız’dan çok özel konser
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sevilen sanatçı Yıldız Tilbe, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda geçtiğimiz yaz 13 gece üst üstte sahneye çıkarak Tarkan’ın verdiği 10 konseri egale ederek adından sıkça söz ettirmişti.

İSTANBUL (Anayurt) – Sevilen sanatçı Yıldız Tilbe, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda geçtiğimiz yaz 13 gece üst üstte sahneye çıkarak Tarkan’ın verdiği 10 konseri egale ederek adından sıkça söz     ettirmişti.

Geçtiğimiz günlerde sevenlerine bir sürpriz yaparak sözü ve müziği kendisine ait şarkısı “Peşindeyim Koşa Koşa” çıkaran Yıldız Tilbe yeni konseri için kolları sıvadı.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Bayhan Prodüksiyonun organizasyonu ile online konser verecek olan Yıldız Tilbe hazırladığı repertuvarla kendisini ekran başından izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Yıldız Tilbe orkestrası ile canlı olarak söyleyeceği şarkılardan oluşan online konserinin biletlerinin satışıyla da rekora koşarken, konserin provasını da günler öncesinden yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.