DOLAR 32,3165 0.19%
EURO 35,0649 -0.21%
ALTIN 2.277,800,03
BITCOIN 22743831,24%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sezon Sonu Sözleşmesi Bitecek Olan Enner Valencia’dan İddialı Açıklamalar
  • Samsun Halk Haber
  • Spor
  • Sezon Sonu Sözleşmesi Bitecek Olan Enner Valencia’dan İddialı Açıklamalar

Sezon Sonu Sözleşmesi Bitecek Olan Enner Valencia’dan İddialı Açıklamalar

ABONE OL
Mart 24, 2023 20:49
Sezon Sonu Sözleşmesi Bitecek Olan Enner Valencia’dan İddialı Açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin yıldızı Enner Valencia, sezon sonunda biten sözleşmesi hakkında konuştu. Performansıyla adından söz ettiren Ekvadorlu golcü, sarı-lacivertli ekipte şampiyonluk yaşamadan gitmeyeceğini belirtti.

Süper Lig’de attığı goller ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Valencia, Fenerbahçe’de kalacağına dair sinyaller vermeye devam ediyor.

“KUPAYI KALDIRMAK İSTİYORUM”

Enner Valencia’dan sarı-lacivertli taraftarları mest eden açıklamalar geldi. Ekvadorlu yıldız, sözleşme uzatmaya sıcak baktığını ifade ederek, “Bazı isteklerim var ancak çözülemeyecek şeyler değil. Şampiyon olmadan takımdan gitmem. Kupayı kaldırmak istiyorum, bu taraftar ve bu takım bunu hak ediyor.” açıklamalarını yaptı.

PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Fenerbahçe formasıyla bu sezon, 35 mücadelede 29 gol atıp 4 de asist yapan Valencia, kariyer sezonlarından birini geçiriyor.

“ŞAMPİYONLUK YAŞAMADAN GİTMEYECEĞİM”

Öte yandan hakkında çıkan ayrılık haberleri için de konuşan 33 yaşındaki forvet, “Futbolda ne zaman ne olacağını kestirmek güçtür. Geleceğim hakkında şu an bir yorum yapamıyorum ama bu kulüpte bir şampiyonluk yaşamadan gitmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

“ÜZERİME DÜŞENİ YAPIYORUM”

Yükselen performansını da değerlendiren Enner, “Bu sadece benim başarım değil, takım olarak iyiyiz ve ben de üzerime düşeni yapıyorum. Gollerimde benim kadar takım arkadaşlarım da pay sahibi.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.