DOLAR 32,5889 0.34%
EURO 34,8215 0.22%
ALTIN 2.505,840,88
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sokak hayvanları için kulübe çalışması

Sokak hayvanları için kulübe çalışması

ABONE OL
Haziran 23, 2021 14:14
Sokak hayvanları için kulübe çalışması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Barınma ve beslenme sorunu yaşayan sokak hayvanlarına yardımcı olmak için hayvanseverler ile İlkadım Belediyesi iş birliği yaptı. Yapılan ortak çalışma ile imal edilen kulübeler şehirden uzaktaki çeşitli hayvan yaşam alanlarına yerleştirildi.
Yapılan kulübeler Yılanlı Dere mevkisinde bulunan yaşam noktasına, Ata Yolu üzerinde bulunan yaşam noktalarına akabinde de Kavak Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan hayvan toplama alanı gibi noktalara yerleştirildi. Çalışma kapsamında toplamda 20 adet kulübe sokak hayvanları ile buluşturuldu.

“Can dostlarımız için desteklerimizi esirgemiyoruz”
Yardım ve ulaşım konusunda talepte bulunan hayvan severlerin taleplerine her zaman destek verdiğini dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”Dört mevsimin zorlu koşullarının yaşandığı şehrimizde sokak hayvanlarımızın kışın soğuğundan yazın sıcağından korunup, barınabileceği kulübeleri yapan hayırsever vatandaşlarımızın ulaşım konusundaki taleplerine biz de destek olduk. Beslenme ve barınma sorunu yaşayan sokak hayvanlarımız için kulübeler yapıldı. Vatandaşlarımızın rahatsız olmayacağı noktalara yerleştirilen kulübelerimize düzenli olarak mama bırakılacak. Hayvansever vatandaşlarımıza ve derneklerimizin hassas ve duyarlı çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı, DHA, İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.