DOLAR 32,3459 0.28%
EURO 35,1379 -0.02%
ALTIN 2.309,801,44
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sosyal Medya Alanında Uzman İsim Uğur Kartal

Sosyal Medya Alanında Uzman İsim Uğur Kartal

ABONE OL
Mart 3, 2022 11:24
Sosyal Medya Alanında Uzman İsim Uğur Kartal
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uğur Kartal günümüzde sosyal medya dendiği zaman akla gelen ilk isimlerden biridir. Pek çok kişi için bu alanda profesyonel bir hizmet sunuyor. Özellikle 2012 yılından bu yana pek çok önemli iş insanı ile işbirliği yapmıştır.

Aynı zamanda pek çok TV kanalları ile başarılı çalışmalara imza attı. Bunun yanı sıra yazılım alanında ki aldığı eğitimlerle ön plana çıkıyor. Yazılım alanı zor bir alan olmasına rağmen Uğur Kartal bu konuda yaptığı çalışmalarla başarısını imzalamış bir isimdir.

Uğur Kartal kişisel gelişime her zaman önem vermesi ile dikkat çekiyor. Halen yazılım alanında pek çok eğitimlere katılıyor.

Uğur Kartal’ın Müzik Alanındaki Başarısı

Uğur Kartal hem yazılım hem de sosyal medya alanında uzman bir isimdir. Fakat bu alanların yanı sıra son zamanlarda sergilediği DJ lik performansı ile de oldukça dikkat çekiyor.

Uğur Kartal pek çok bilinen mekânda sahne alarak başarılı bir Dj lik performansı sergiledi. Başarılı ve trend müzik listesi ile birlikte pek çok kişinin eğlenmesini sağladı. Bu şekilde mekân sahiplerinin aranan ismi hâline geldi.

Uğur Kartal sosyal yaşantısı ile oldukça dikkat çeken bir isimdir. Ayrıca pek çok alanda eğitim alması ve başarılı hizmet sunması ile ön planda bir kişidir. Günümüzde aktif olarak sosyal medya, yazılım ve müzik hayatı ile İlgili başarılı ve aktif olarak çalışmaya devam ediyor.

Instagram: https://www.instagram.com/tavsiyemidinle/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.