DOLAR 32,3680 0.15%
EURO 34,9613 -0.33%
ALTIN 2.324,000,21
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Suat Koduz Sosyal Medyanın Dijital Pazarlamadaki Önemini Vurguluyor

Suat Koduz Sosyal Medyanın Dijital Pazarlamadaki Önemini Vurguluyor

ABONE OL
Mayıs 31, 2022 09:00
Suat Koduz Sosyal Medyanın Dijital Pazarlamadaki Önemini Vurguluyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Her geçen gün hayatımızın daha büyük bir kısmında kendine yer edinen sosyal medya; işletmeler için de olmazsa olmaz bir yatırım halini almış durumda. Çoğu işletme sosyal medyada bir görünürlük elde etmek için para ve efor harcıyor, sırf sosyal medya görünürlüğünü arttırmak için özel departmanlar kuruyor, sosyal medya pazarlama alanına yatırım yapıyor. Peki, firmalar için sosyal medya görünürlüğü gerçekten bir önem arz ediyor mu? Sosyal medya görünürlüğüne yatırım yapmak bir firma için karlı mı? Sosyal medya uzmanı Suat Koduz bu soruları yanıtlayarak konuya açıklık getirdi.

Suat Koduz’un belirttiğine göre firmalar için sosyal medya görünümü sadece önemli bir mesele değil aynı zamanda bir zorunluluk halini almış durumda. Sosyal medyanın hayatımızın her yerine girdiği, dijitalleşmenin bu kadar hızlı ve geri dönülemez bir şekilde arttığı günümüzde; sosyal medya görünürlüğü sağlamak neredeyse her firma için başarıya giden bir anahtar gibi.

Suat Koduz; bu anahtarı doğru kilitte kullanan, ya da diğer bir deyişle sosyal medyaya doğru yatırım yapan firmaların hem daha fazla müşteri çekeceğini hem de işlerini daha kolay bir şekilde tanıtabileceklerini belirterek sosyal medya görünürlüğünün ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor. Suat Koduz; bir firmanın daha fazla kişiye erişmek için yapması gereken en önemli şeyin çeşitli sosyal medya mecralarında görünürlüğünü arttırmak olduğunu, bunun için sosyal medya uzmanlarından yardım alınabileceğini belirtiyor.

İnternet Sayfası: https://www.sosyalmedyaservisi.com/

Instagram adresi: https://www.instagram.com/suatkoduzz/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.