DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22378422,67%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Suat Yiğit ve Ekibi Balık Avı Yarışması Tunamaster Şampiyonu Oldu

Suat Yiğit ve Ekibi Balık Avı Yarışması Tunamaster Şampiyonu Oldu

ABONE OL
Mart 1, 2022 18:14
Suat Yiğit ve Ekibi Balık Avı Yarışması Tunamaster Şampiyonu Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tunamaster her sene düzenlenen bir balık avı yarışması olarak karşımıza çıkmaktadır. Suat Yiğit ve ekibinin de bu sene katılım gösterdiği yarışmada büyük maceralar yaşanmıştır. Suat Yiğit’in ve ekibinin göstermiş olduğu üstün performans ile yarışmanın sonucu netleşmiştir. Dev kılıç balığını yakalayarak Suat Yiğit ve ekibi turnuvanın şampiyonu ve ödülün sahibi olmuştur. Tüm bu başarısını çocukluğundan itibaren balık avına olan ilgisiyle kazanan Suat Yiğit’in mutluluğu görsellerinde de gözükmektedir. İnstagram ve Youtube hesapları üzerinde bu tür paylaşımlar gerçekleştiren başarılı maceracı tekne deneyimlerini ve balık avlarının hepsini video içerikleriyle de paylaşmaktadır.

Youtube üzerinde ciddi bir takipçi kitlesine sahip olan Suat Yiğit bu bağlamda her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Türkiye’nin birçok yerinde rotasını çevreleyen tekne turlarına imzasını atmıştır. Tutmuş olduğu devasa balıklar ve deniz canlılarıyla birlikte takipçilerinin de ilgisini çekmektedir. Bu bağlamda Suat Yiğit’in İnstagram ve Youtube paylaşımlarına göz atarak da tüm balık avı deneyimlerini yakından görüntüleyebilirsiniz.

Küçük yaşlarda başlamış olduğu balık avı kariyerine hala devam etmekte olan Suat Yiğit, ilerleyen zamanlarda bir TV programı çalışması gerçekleştirecektir. Henüz net bir bilgilendirme olmasa da Suat Yiğit’in programda atılacağı maceraları belgesel niteliğinde sunacağı belirtilmektedir. Yeni maceralarında ve balık avlarında kendisini siz de TV programı aracılığı ile izlemeye ve heyecanına ortak olmaya başlayabilirsiniz.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/suatyigittt/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.