DOLAR 32,3696 0.15%
EURO 34,9780 -0.31%
ALTIN 2.324,240,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Survive İstanbul ile Hayatta Kalma Üzerine Çok Önemli Tüyolar

Survive İstanbul ile Hayatta Kalma Üzerine Çok Önemli Tüyolar

ABONE OL
Şubat 13, 2023 10:19
Survive İstanbul ile Hayatta Kalma Üzerine Çok Önemli Tüyolar
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğer doğa ile bağlantısı olan biriyseniz ve doğal yaşamı çok seviyorsanız bu yaşamın sizlere getireceği beklenmedik tehlikelere karşı donanımlı olmanızı tavsiye ediyoruz. Şehir yaşamıyla birlikte doğal yaşamda hiç beklemediğin anlarda başımıza gelen tehlikelerden nasıl kurtulabileceğiniz, kendinizi nasıl koruyabileceğiniz ve nasıl hayatta kalabileceğiniz üzerine çok önemli tüyolar Survive İstanbul sitesiyle ön plana çıkıyor.

Çok farklı konsepti ve başka hiçbir yerde bulamayacağınız altın değerindeki bilgiler ile Survive İstanbul sitesi hayatta kalma üzerine önemli ipuçları veriyor. Farklı konu başlıkları ile ele alınan tüm içeriklerin her biri deneyimli eğitmenler tarafından oluşan güçlü bir kadro ile yazıya dökülüyor. Bu yazıların elbette tek bir amacı bulunuyor. Bu da doğal yaşamı seven insanlara doğa becerileri kazandırmak ve vahşi yaşam ipuçlarını onlara göstermek.

Survive.istanbul sitesinde yer alan içeriklere baktığınızda belki bugün işinize yaramıyor gibi görünse de aslında bu bilgilere yaşam boyu sahip olmanız gerekiyor. Doğayla iç içe yaşamayı seven insanların her an nasıl tehlikelerle karşılaşabileceği belli olmadığı için bu bilgilere sahip bir şekilde doğal yaşamlarını sürdürmeleri büyük önem taşıyor.

Vahşi doğada yaşamın ne anlama geldiğini öğrenmek isteyenler Survive İstanbul sitesinin sizlere sağlamış olduğu bu çok özel bilgileri mutlaka görmeniz gerekiyor. Kendi ilgi alanlarınıza göre farklı kategorilerdeki hayatta kalabilmek üzerine çok önemli tüyolar ve ipuçları sizleri bekliyor.

Sosyal medya hesapları:

Facebook: https://www.facebook.com/hayattakal.net/

Twitter: https://twitter.com/hayattakalnet/

Instagram: https://www.instagram.com/manzara3000/

Pinterest: https://tr.pinterest.com/hayattakalnet/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/survive-istanbul-83783b264

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.