DOLAR 32,3801 0.18%
EURO 35,1159 -0.01%
ALTIN 2.325,250,26
BITCOIN 2272078-0,82%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Teyfik Karaboğa’nın Kripto Para Alanındaki Girişimleri Nelerdir?

Teyfik Karaboğa’nın Kripto Para Alanındaki Girişimleri Nelerdir?

Dünya genelinde ve ülkemizde oldukça yoğun ilgiye maruz kalan Kripto para borsaları, Teyfik Karaboğa ismi ile daha da popüler hale gelmiştir.

ABONE OL
Mart 28, 2022 18:47
Teyfik Karaboğa’nın Kripto Para Alanındaki Girişimleri Nelerdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya genelinde ve ülkemizde oldukça yoğun ilgiye maruz kalan Kripto para borsaları, Teyfik Karaboğa ismi ile daha da popüler hale gelmiştir. Küresel kayıp eşya ve bulunan blockhain ağının kurucusu kimliğine sahip Karaboğa, aslen Konyalıdır ve İsviçre’de yaşamını sürdürmektedir.

Dahil olduğu 2015 yılındaki birçok blockhain ağı ve kripto madenciliği projeleri ile bilgi birikimi edinen girişimci, edindiği tecrübeler doğrultusunda blok zincir teknolojilerine yeni bir soluk getirmiştir. Tr3zor adını verdiği projesi, değişmezlik kuralına dahil blok zincir teknolojisinin daha güvenli ve şeffaf bir veri tabanı eşliğinde gerçekleşmesine olanak sunuyor.

Tr3zor Platformu

Geliştirdiği sisteme dair kapsamlı özel içerikler üretmeye devam eden Teyfik Karaboğa, dünyanın en prestijli borsalarında dijital işlem gerçekleştirenlerin ekranlarında listeleniyor. Tr3zor platformuna erişim için akıllı cihazların uygulama marketleri üzerinden indirmek ve kullanmaya başlamak mümkündür. Ekonomik bir veri tabanı sunması ve sınırsızlık özelliği ile yüksek standartları niteleyen proje, alanında kendini kanıtlamış bir içeriğe ev sahipliği yapıyor.

Genç yaşına rağmen bilgisini ve yeteneklerini en doğru alana yönlendirebilmiş isimlerden biri olan Tevfik Karaboğa, oldukça popüler olan kripto para sektörüne olan ilginin çalışmaya ve yetenekleri keşfetmeyle ilgili olduğunu kendini örnek alan birçok gence göstermektedir. Her zaman en iyisini isteyenlere yönelik blok zincir teknolojisini kusursuz bir işleyiş ile kullanıcıların beğenisine sunmaya devam ediyor. Sürekli güncelliğini koruyan Tr3zor, yeni özellikleri ile daha basit ve kullanışlı bir ara yüzü içeriğinde barındırıyor.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/teyfik.karaboga/

Linkedin hesabı: https://www.linkedin.com/in/teyfik-karaboga-514a231b8/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.