DOLAR 32,5924 0.33%
EURO 34,8069 0.18%
ALTIN 2.510,431,06
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tiktok Fenomeni Hasan Yalçuva Kimdir?

Tiktok Fenomeni Hasan Yalçuva Kimdir?

ABONE OL
Şubat 5, 2022 10:57
Tiktok Fenomeni Hasan Yalçuva Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kazandığı yüzlerce ödüllerin yanı sıra yaptığı yardımlar ve birçok kişinin gönlüne taht kurmasına neden olan engelli dostlarımıza yaptığı ziyaretlerle tanınan Hasan Yalçuva, profesyonel araba modifiye alanında da kısa sürede yükselmeyi başarmış bir hayırsever.

Daha çok küçük yaşlarda arabalara olan sevdası nedeniyle iş hayatına atılmış Yalçuva, bu günlerde sosyal medyada paylaştığı postlarla trend listesinde ilk sıralarda yer alıyor.

Engelli Dostlarımıza Moral Aşılıyor

Mütevazi ve empati sahibi Hasan Yalçuva, sıklıkla mesafe gözetmeksizin engelli dostlarımız kendi tasarım arabalarıyla ziyaret ederek, onların motivasyonunu yükseltiyor.

Bu ziyaretlerinde, engelli dostlarımızla ilgilenen Yalçuva, tedavilerinde yol kat etmeleri için ihtiyaçları olan moral ve motivasyonu onlara aşılıyor.

Sosyal Medya Fenomenleri Arasında Nadir Kalp

Profesyonel olarak modifiye alanında büyüyerek ilerleyen Hasan Yalçuva, sosyal medyada yaptığı reklam anlaşmalarından kazanılan geliri, ihtiyacı olan insanlara ulaştırıyor.

Büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atan Yalçuva’nın bu eylemleri, toplumda bir örnek teşkil etmesiyle, ihtiyacı olan insanlara karşı farkındalığın ve bilincin artmasını sağlıyor.

Alanında Türkiye ve Dünyada Başarılarıyla Biliniyor

Global bir pencereye sahip olan modifiye araç sektöründe, global ve ulusal anlamda başarıları bulunan Yalçuva, Türkiye’de profesyonelliğin tanımını tekrar yazıyor.

Hayırseverliğinin yanı sıra başarılı bir iş adamı olarak örnek teşkil eden Hasan Yalçuva, gelecek neslin dünyaya bakış açısını olumlu anlamda değiştirmeye devam ediyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/hasan.yalcuva/

TikTok adresi: https://www.tiktok.com/@hasanyalcuva

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.