DOLAR 32,3848 -0.12%
EURO 34,7248 -0.25%
ALTIN 2.399,53-1,44
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TOGG, T10X İçin Yeni Yazılım Güncellemesiyle Akıllı Özelliklerini Arttırıyor

TOGG, T10X İçin Yeni Yazılım Güncellemesiyle Akıllı Özelliklerini Arttırıyor

ABONE OL
Nisan 2, 2024 16:10
TOGG, T10X İçin Yeni Yazılım Güncellemesiyle Akıllı Özelliklerini Arttırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

T10X’te Tam Ekran Uygulamalar ve Yeni Özellikler

TOGG tarafından yapılan açıklamaya göre, T10X modeli için uzaktan yüklenen yeni yazılım güncellemesi olan 1.4.0, aracın akıllı özelliklerine yenilerini eklemeye devam ediyor. T10X sürücülerine sunulan bu güncelleme ile aracın uçtan uca bilgi eğlence ekranındaki uygulamalar artık tam ekran ve farklı renk temalarıyla kullanılabilecek.

Yüz Tanıma ile Oturum Açma ve Kişiselleştirme Hafızası

Kullanıcılar artık manuel olarak pin girmek yerine yüz tanıma yöntemiyle oturum açabilecekler. 1.4.0 güncellemesiyle birlikte T10X ekranları, yepyeni bir arayüz tasarımına kavuşacak ve uygulamalar tam ekran şeklinde görünecek. Ek olarak, kullanıcılar istedikleri takdirde ekran arka planında farklı renk temalarını seçebilecekler.

Profil Bazlı Kişiselleştirme Hafızası ve İklimlendirme Planlaması

Yeni güncelleme ayrıca aynı T10X’i kullanan farklı kullanıcılar için profil bazlı kişiselleştirme hafızası sunacak. Kullanıcılar 4 farklı profil oluşturabilecek ve her profil için kişiselleştirmeleri hatırlayacaklar.

1.4.0 güncellemesi ile kabin ısısını istenilen seviyeye önceden programlamak mümkün olacak. Özellikle iklimlendirme planlamasıyla kullanıcılar yolculuğa başlamadan önce kabin ısısını programlanan seviyeye getirebilecekler. Ayrıca, T10X’e dair geribildirimler doğrultusunda iklimlendirme, güneşlik, telefon, ekran parlaklığı gibi özelliklere direkt ulaşmayı sağlayacak kısayol menüsü genişletilecek.

Trumore Uygulaması ile Uzaktan Erişim İmkanı

TOGG, T10X kullanıcılarına akıllı telefonlarında bulunan Trumore uygulamasına T10X’lerini tanıttıktan sonra şarj seviyesi, lastik hava basıncı, konum gibi bilgilere uzaktan erişim imkanı sağlayacak. Bu güncelleme ile kullanıcılar Trumore üzerinden T10X’lerini takip edebilecekler.

1.4.0 güncellemesi, “Yenilik Elçisi” olarak belirlenen 400 kullanıcının deneyimine sunulduktan sonra tüm T10X’lere tanımlanmaya başlandı. TOGG, T10X V2 uzun menzil versiyonu için cazip ödeme seçenekleri sunuyor ve siparişleri hızlıca teslim ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.