DOLAR 32,5954 0.36%
EURO 34,8742 0.39%
ALTIN 2.504,130,81
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzon Aşığı Gazeteci Ali Çil Kimdir?

Trabzon Aşığı Gazeteci Ali Çil Kimdir?

ABONE OL
Aralık 18, 2021 11:00
Trabzon Aşığı Gazeteci Ali Çil Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Çil, Trabzon’un önde gelen gazetecilerinden birisidir. İnternet sitesi ile Trabzonlular tarafından oldukça fazla takip edilir. Aynı zamanda Türkiye gündemi için de haberler yapar. 1987 yılında doğan isim 11 yaşında ilk internet sitesini kurmuştur. Bu şekilde bilişim sektörüne adım atmasının ardından bilişim sektöründe çeşitli faaliyetlerde bulunmuştur.

2008 yılına gelindiğinde ise HaberTS.com adlı internet sitesini kurmuştur. Bu internet sitesi ile kısa sürede milyonlarca ziyaret almayı başarmıştır. Aylık 2 milyondan fazla ziyaret ile yoğun bir ziyaretçi trafiğine sahiptir. Bilişim sektöründen gazeteciliğe tamamen geçişi ise 2013 yılına kadar sürmüştür. 2013 yılında bilişim sektörünü bırakarak tamamen gazetecilik alanına yoğunlaşma kararı almıştır.

HaberTS.com Gelişimi

Ali Çil, HabetTS.com sitesini kurduktan sonra sürekli olarak geliştirmeye devam etmiştir. Yaptığı haberler ile Trabzon’da en fazla ziyaret edilen sitelerden birisi olmayı başarmıştır. Birçok yıl boyunca şehrin en fazla okunan haber sitesi olarak ön plana çıkmıştır. 2014 yılında sitenin mobil uygulaması çıkarılmış ve binlerce kullanıcı tarafından indirilmiştir.

Bu sayede Trabzon haber sitesi uygulamaları arasında en çok indirilen uygulama olmayı başarmıştır. Trabzonspor aşığı olduğunu dile getiren gazeteci, binlerce habere imza atmıştır. 500’den fazla özel röportajı ile de ön plana çıkar. Sadece spor haberleri değil aynı zamanda ülke gündemine dair haberler de yapar. Bu sayede geniş okuyucu kitlesine sahiptir.

Ali Çil’in Sosyal Medya Hesapları;
Twitter: https://twitter.com/61alicil
Instagram: https://www.instagram.com/61alicil/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.