DOLAR 32,5863 0.02%
EURO 34,9285 0.08%
ALTIN 2.435,610,24
BITCOIN 21778680,66%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tua Üniversitesi ile Online Eğitim Sistemi ile Uzaklar Yakın Oluyor

Tua Üniversitesi ile Online Eğitim Sistemi ile Uzaklar Yakın Oluyor

ABONE OL
Ekim 28, 2021 13:25
Tua Üniversitesi ile Online Eğitim Sistemi ile Uzaklar Yakın Oluyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde birçok öğrencinin hayali olan sınavsız üniversiteye girme ve Amerika Birleşik Devletleri’nde okuma hayalini Technical University Of America gerçekleştiriyor. Kuruluş özellikle de 2020-2021 eğitim öğretim yılına damga vurması ile biliniyor.

Dijitalleşme ile birlikte dünya üzerindeki eğitim sistemleri değişiyor. Artık her evde yer alan tablet akıllı telefon ve bilgisayarlar sayesinde bireyler dünyanın dört bir yanından eğitim alma imkânına sahip oluyor. Özellikle koronavirüs pandemi süreci ile birlikte hayatımıza giren online eğitim üniversitelere de ilham veriyor.

Technical University Of America lisans ön lisans ve yüksek lisans eğitimi almak isteyen bireylerin evlerinin konforundan ayrılmadan şehirlerini ve ülkelerini terk etmeden uluslararası geçerliliği olan ve İngilizce bir diplomaya sahip olmalarına olanak sağlıyor. Kuruluş genel anlamda mühendislik-mimarlık ve bilişim teknolojileri alanında birçok bölüme ev sahipliği yapıyor. Yapay zeka mühendisliği bilgisayar mühendisliği iç mimarlık görsel iletişim ve tasarım psikoloji uluslararası ticaret yazılım mühendisliği ve beslenme gibi bölümler başlıca lisans programları arasında yer alıyor.

Aynı zamanda kuruluş yine siber güvenlik ve bilişim ile ilgili olarak yüksek lisans imkanı da sunuyor. Bu sayede çocuklar sınav kaygısı yaşamadan başarılı bir biçimde üniversite öğrenimini tamamlarken aynı zamanda da kendileri için özel zamanlar ayırabiliyor. Kişisel gelişimlerini tamamlama noktasında daha fazla kitap okuma daha fazla gezme ve daha fazla etkinlikte bulunma imkanı online eğitimler ile mümkün kılınıyor.

Website: http://www.tuamerica.university/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.