DOLAR 32,4621 -0.09%
EURO 34,8528 -0.36%
ALTIN 2.449,800,58
BITCOIN %
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Twitch Yayınlarında Yaygın Kullanılan Kelime

Twitch Yayınlarında Yaygın Kullanılan Kelime

ABONE OL
Mayıs 19, 2021 13:26
Twitch Yayınlarında Yaygın Kullanılan Kelime
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Canlı yayın uygulaması olan Twitch platformu üzerinde kullanıcılar birçok farklı kelimeler kullanmaktadır. Twitch platformu kısaca bir kişinin veya birden fazla kişilerin canlı yayın açabildiği platformdur. Bu uygulama üzerinde canlı yayın açan kişilerin yayınına isteyen herkes girebilmektedir. Aynı zamanda yayına giriş yapan kullanıcılar hem canlı yayın açan kişi ile hem de izleyen kişilerle chat kısmında sohbet edebilme imkanı bulunmaktadır. Bu sayede eğlenceli bir ortam oluşmaktadır.

Twitch platformunda bir yayına 100’den fazla kişi katılmaktadır. Hatta bu uygulamada yayın yaparak para kazanma imkanı da bulunmaktadır. Bu sayede birçok kişi bu uygulamayı kullanmaktadır. Eğlenceli ve dikkat çekici yapılan yayınlara katılan kişilerin fazla olduğu belirtilmiştir.

Twitch İçerisinde Kekw Kelimesi

Twitch platformu üzerinde çok fazla bilinmeyen kelimeler kullanılmaktadır. Bu kelimeleri ilk defa görenlerin başta garipseyip sonrasında bu kelimeleri kullanmasıyla oluşan birçok akım bulunmaktadır. Hatta bu kelimeleri sadece Twitch platformunda değil Instagram, Whatsapp ve Facebook gibi platformlarda da kullanıldığı görülmüştür. Bu gibi kelime akımlarına, oyunlar hakkında bilgilere Teknobiyom web adresinden ulaşabilirsiniz. Peki Twitch uygulamasında yayınlarda sıklıkla kullanılan sorusu kekw ne demek?

Twitch canlı yayınlarında sıklıkla görülen kekw kelimesi komik durumlarda yazılan bir kelimedir. Bu kelimenin çıkış kaynağı ise röportaj veren birinin garip ve uzun bir şekilde gülmesidir. Bu eğlenceli ve garip anı Youtube kanalında paylaşılan video ile viral olmuştur. Kekw kelimesi de bu durumla bağdaşarak aşırı komik gibi anlamlar ifade etmektedir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.