DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Umut’ Adlı Kedinin İyileşme Hikayesi

‘Umut’ Adlı Kedinin İyileşme Hikayesi

ABONE OL
Nisan 25, 2024 23:15
‘Umut’ Adlı Kedinin İyileşme Hikayesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Umut’un Tedavi Süreci

2014 yılında Osmaniye’de ön bacakları kesilmiş ve arka ayağı yaralı halde bulunan kedi ‘Umut’, tedavi için Ankara’ya gönderildi. Ankara Kedi Hastanesi’nde uzun bir tedavi sürecinden sonra sağlığına kavuştu.

‘Umut’un 10. Yaş Günü Kutlaması

Veteriner Başhekimi Tarkan Özçetin’in himayesine alınan ‘Umut’a, hastanede görev yapan veteriner hekimlerle birlikte 10’uncu yaş günü kutlaması yapıldı. Yeni yaşını hastanedeki mumlarla süslenmiş yaş mamadan pasta ile kutladılar.

‘Umut’un Yaşam Mücadelesi

Tren raylarında 2 ön bacağını kaybeden ‘Umut’un hikayesinde bir trajedi olduğuna inanan Özçetin, aslında durumun sandıkları gibi olmadığını belirtti. ‘Umut’un yaşam mücadelesinde protez bacakları reddettiği ancak zamanla arka ayaklarını kullanarak yürümeye başladığı ifade edildi.

Özçetin’den Çağrı

Özçetin, hayvanların yaşama hakkına vurgu yaparak, hayvanların kaybettikleri uzuvlar yüzünden öldürülmemesi gerektiğini belirtti. Teknolojinin geliştiği günümüzde her canlının yaşama hakkının olduğunu ve problemlerin ölümle çözülmemesi gerektiğini dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.