DOLAR 32,3608 -0.38%
EURO 34,7715 -0.15%
ALTIN 2.393,08-1,21
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü Çift Sacha Baron Cohen ve Isla Fisher 14 Yıllık Evliliklerini Sonlandırdı

Ünlü Çift Sacha Baron Cohen ve Isla Fisher 14 Yıllık Evliliklerini Sonlandırdı

ABONE OL
Nisan 6, 2024 23:04
Ünlü Çift Sacha Baron Cohen ve Isla Fisher 14 Yıllık Evliliklerini Sonlandırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sonlandırma Açıklaması

ABD’de yaşayan ünlü çift Sacha Baron Cohen ve Isla Fisher, 14 yıllık evliliklerini sonlandırdıklarını duyurdu. Geçen yıl evliliklerini bitirmek için başvuruda bulunan çift, açıklamayı Instagram hesaplarından yaptı. Aynı fotoğraf ve metnin kullanıldığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Yirmi yıldan fazla süren uzun bir tenis maçının ardından nihayet raketlerimizi bırakıyoruz. 2023 yılında evliliğimizi sonlandırmak için ortaklaşa dava açtık.”

Çocukları ve Mesajları

Çift, mesajlarında “her zaman gizliliğe öncelik verdiklerini” ve “bu değişiklik üzerinde sessizce çalıştıklarını” belirtti. Ayrıca, “Çocuklarımıza olan bağlılığımızı ve sevgimizi sonsuza kadar paylaşıyoruz. Ailemizin mahremiyet isteğine saygı duyduğunuzu içtenlikle takdir ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kariyer ve Polemik

Isla Fisher ve Sacha Baron Cohen, uzun bir nişanlılığın ardından 2010 yılında evlenmişti ve 3 çocukları bulunmaktadır. İngiliz komedyen Baron Cohen, 1990’lı yıllarda Ali G karakteriyle ün kazanmıştı. Ayrıca, Sacha Baron Cohen‘in, oyuncu Rebel Wilson‘ın anı kitabında adının geçeceğini öğrenmesinin ardından avukatları aracılığıyla tehdit ettiği iddiaları gündeme gelmişti. Wilson, Cohen’i sette uygunsuz davranışlarla suçlamış ve kitabında bu konulara değinmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.