DOLAR 32,3330 0.16%
EURO 35,1946 0%
ALTIN 2.246,140,13
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ÜNLÜ GENÇ İŞ ADAMI ZEYNEL DEDE: KURUCUSU OLDUĞU GOLD STAMP AJANS MEDYA’ NIN SEKTÖRDE Kİ HEDEFLERİYLE DİKKAT ÇEKTİ
  • Samsun Halk Haber
  • Gündem
  • ÜNLÜ GENÇ İŞ ADAMI ZEYNEL DEDE: KURUCUSU OLDUĞU GOLD STAMP AJANS MEDYA’ NIN SEKTÖRDE Kİ HEDEFLERİYLE DİKKAT ÇEKTİ

ÜNLÜ GENÇ İŞ ADAMI ZEYNEL DEDE: KURUCUSU OLDUĞU GOLD STAMP AJANS MEDYA’ NIN SEKTÖRDE Kİ HEDEFLERİYLE DİKKAT ÇEKTİ

ABONE OL
Ocak 4, 2021 06:42
ÜNLÜ GENÇ İŞ ADAMI ZEYNEL DEDE: KURUCUSU OLDUĞU GOLD STAMP AJANS MEDYA’ NIN SEKTÖRDE Kİ HEDEFLERİYLE DİKKAT ÇEKTİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç yaşına rağmen büyük bir sorumluluk alarak şirketini ülkemizin en iyi firmaları arasına sokma hedefiyle yola çıkan Gold Stamp Ajans Medya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Dede, muazzam bir çaba kaydederek ülkemizde nasıl bu kadar kısa sürede öncü firma konumuna geldikleri hakkında konuştu. Dede “  Bu yıl amaçlarının 1200 kişilik istihdamla sadece kendi sektörlerinde değil, birçok sektörde lider firma konumuna gelmek olduğunu söyledi.” Türkiye’de bu işi yapan Ajans ve Medya sektöründeki en kapsamlı ve tercih edilir firma olduklarını söyleyen Zeynel Dede “ Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ve teknolojiyi yakından takip etmemiz müşteriler tarafından tercih edilmemizin en önemli sebeplerindendir.” Dedi. “  ŞİRKETİMİ ERKEN YAŞTA KURDUM, YAPTIĞIM HATALARDAN ELDE ETTİĞİM TECRÜBELERLE GELECEĞİME IŞIK TUTARAK DEVAM ETTİM VE EDECEĞİM.”

Türkiye’de bilinen birçok üst düzey kuruma eğitim anlamında destek olduğunu, saha çalışma sistemlerinde aktif rol aldığını bildiğimiz Zeynel Dede artık eğitim kitaplarını sadece kendi kurumunda ki çalışanları İçin yazacağını ve eğitimlerini sadece kendi kurumu için vereceğini söyledi. Promosyon ürün, Kurumsal kıyafet tasarımı, Matbaa, Açık hava reklamcılığı, Yazılım, Organizasyon, Markalaşma gibi alanlarda öncü olan Gold Stamp Ajans Medya Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Dede’nin Türkiye’nin en çok satan dergilerinden Altın Sağlık Dergisiyle, sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl yüzlerce aileye destek olması da genç iş adamımızın ülkemize ne denli değer kattığını ortaya koyuyor.

Sosyal Medya @Zeyneldedeofficial www.instagram.com/zeyneldedeofficial

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.