DOLAR 32,5972 0.34%
EURO 34,8251 0.2%
ALTIN 2.513,801,19
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü Şarkıcı Hemayil Ceferli , ‘Melek’ adlı şarkısıyla geliyor

Ünlü Şarkıcı Hemayil Ceferli , ‘Melek’ adlı şarkısıyla geliyor

ABONE OL
Şubat 8, 2022 10:52
Ünlü Şarkıcı Hemayil Ceferli , ‘Melek’ adlı şarkısıyla geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

‘Good Day single şarkısıyla çıkış yapan Hemayil Ceferli, ‘Melek’ adlı yeni single çalışması ile müzikseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.
Daha önce yayınladığı şarkılarla dikkat çeken Hemayil Ceferli’nin ‘Melek’ adlı single’ı Eylül ayında müzikseverler ile buluşacak. Şarkının aranjesi Musa Musayev’e, mastering çalışması Necmin Mamedov’a aitken klibin yönetmenliğini ise Hemayil Ceferli’nin kendisi üstleniyor.


Almanya’nın Schwarzwald Bölgesi’nde çekimi yapılan klibin senaryosunu Hemayil Ceferli kendisi kaleme aldı. Mayıs ayında ‘Golge’ adlı single şarkısını yayınlayan Hemayil Ceferli, Haziran ayında ise ‘Roman’ adlı single çalışmasının klibini çekti.
Hemayil Ceferli; ”Pandemi döneminde klip çekimleri aksadı ve benim gibi bir çok sanatçı arkadaşımın da şarkılarını yayınlarken çektiği zorluğu görüyor ve üzülüyorum ama bugünleri geride bırakacağımıza canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu ve kliplerin gecikme sebeplerini de açıklamış oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.