DOLAR 32,5627 0.04%
EURO 35,0473 0.5%
ALTIN 2.425,500,11
BITCOIN 2092425-3,74%
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yatırım Dünyasının Öncü İsmi Selami Akay’ın Başarıları Dur Durak Dinlemiyor

Yatırım Dünyasının Öncü İsmi Selami Akay’ın Başarıları Dur Durak Dinlemiyor

Son dönemlerin en çok para kazandıran iş fikirlerini yatırım dünyasına yönelmek oluşturuyor. Bu alanda kalitesini ve başarısını kanıtlayan Selami Akay, Almanya doğumlu olmasına rağmen Türkiye adına da çalışmalarda bulunuyor.

ABONE OL
Temmuz 5, 2022 08:27
Yatırım Dünyasının Öncü İsmi Selami Akay’ın Başarıları Dur Durak Dinlemiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Son dönemlerin en çok para kazandıran iş fikirlerini yatırım dünyasına yönelmek oluşturuyor. Bu alanda kalitesini ve başarısını kanıtlayan Selami Akay, Almanya doğumlu olmasına rağmen Türkiye adına da çalışmalarda bulunuyor. Türkiye’de onlarca otelin sahibi olan Selami Akay, yatırım dünyasında da başarıları adına gençlere nasihatlerde bulunuyor. Avrupa ülkelerinde de farklı tarzda ve konseptlere sahip oteller açan Selami Akay, yeni iş projelerinin de var olduğu konusunda sinyaller veriyor.

Yapmış olduğu çalışmalarını Instagram hesabından dünyaya ve ülkemize duyuran Selami Akay, gençleri de kaliteli önerilerde bulunmayı ihmal etmiyor. https://www.instagram.com/no_limit_salami/ linkini de özel yaşantısına dair de bilgiler sunan Selami Akay, başarılı olmasının konusunda ailesinin de çok önemli olduğu konusunun da üzerinde duruyor.

Avrupa’da Başarılı Olan Türk Genci

 Başarı sağlamak için çok çalışmak gerekiyor. Selami Akay bu konunun üzerinde sürekli olarak duruyor. Gençlere her fırsatta tavsiyelerde bulunuyor. Çocukluk çağından itibaren çalışmanın başarı sağlamak ve kariyer yapmak adına önem taşıdığını belirten Selami Akay, kendisinin bu anlamda çok güçlü bir karaktere sahip olduğunu da belirtiyor.

Mütevazı kişiliğinden bahseden Selami Akay, aynı zamanda futbol ve sinema tutkusundan söz ediyor. Ülkemizi Avrupa’ya kanıtlayan bir iş insanı olarak karşımıza çıkan Selami Akay, yatırım dünyasına yapmış olduğu katkılarda da Türk halkına olan özenli ve hassas tavırlarını bir kez daha gözler önüne koyuyor.

                                                                                                                                                                    

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.