DOLAR 32,3264 0.21%
EURO 35,1556 0%
ALTIN 2.303,331,14
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yazılımcı Celal Mert Akın Müziğe Başladı

Yazılımcı Celal Mert Akın Müziğe Başladı

ABONE OL
Kasım 20, 2021 22:48
Yazılımcı Celal Mert Akın Müziğe Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Soru

Merhaba Celal Mert Akın, seni tanıyabilirmiyiz?

Cevap

Merhabalar, ben Celal Mert Akın 26 yaşındayım ve İstanbul Güngören doğumluyum asıl işim yazılım hizmeti fakat şuanda müziğe adım attım.Siteniz olarak bana bu fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

Soru

Nasıl başladı sende müzik yapma merakı?

Cevap

Bendeki bu merak, çok sevdiğim ve dinlediğim rap sanatçısı ile başladı.Adını vermek istemem fakat değerli bulduğum ve örnek aldığım bir insan diyebilirim.

Soru

Ne tarz müzikler yapıyorsunuz ?

Cevap

Soundtrack tarzı müzikler genellikle film müzikleri ve oyun müzikleri üzerine çalışıyorum fakat melankolik beat ve diğer müzikler üzerine çalışıyorum.

Soru

Yaptığın ve başarılı olduğun bu işte sana bireysel olarak destek olan birileri oldu mu?

Cevap

Bireysel olarak hiç kimse olmadı ama bireysel olarak bu işin dehası olan kişilerin Forum ve Youtube sitelerine yükledikleri eğitim videoları ve yazdıkları kitaplardan fazlaca yararlandım ve onlardan çok şey öğrendim. İnsan yaptığı işte başarılı olmak istiyorsa eğer mutlaka okumalı ve sıkılmadan çokça araştırmalı.

Soru

Şimdiye kadar ne tarz müzikler yaptınız ?

Cevap

Berlin Under War, One Day You Will Be So Scared,My Last Minutes in Italy tarzı soundtracklar yaptım ve şuanda çalışmalarıma devam ediyorum.

Soru

Son olarak dinleyicilerine ne mesaj vermek istersiniz ?

Cevap

Yakın zaman içerisinde yeni bir melankolik albüm yapmayı planlamaktayım.Şuanda soundtrack paylaşımlarıma devam ediyorum ve hobi tarzında zevk alarak müzik üretiyorum.Dinleyicilerime en yakın zamanda çok güzel projeler ile geleceğimin sözünü veriyorum.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/cmertakinofficial/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.