DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Youth Projects Group’tan İZQ İnovasyon Liderliği Programı

Youth Projects Group’tan İZQ İnovasyon Liderliği Programı

ABONE OL
Nisan 10, 2021 10:12
Youth Projects Group’tan İZQ İnovasyon Liderliği Programı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik Platformu Olarak Youth Projects Group

 

Türkiye’nin lider gençlik platformlarından biri olan Youth Projects Group, gençler için çeşitli projeler ve programlar sunmaya devam etmektedir. Bu programlardan biri ise İZQ İnovasyon Liderliği Programı olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

 

Gençlik Platformu Olarak Youth Projects Group ve İZQ İnovasyon Liderliği Programı

 

Bu tür programların yapılmasındaki en büyük amaç, liderlerin inovasyonu destekleyecek yönde davranmasını ve firmaların inovasyon kültürünü oluşturmasında büyük bir rol oynanmasını sağlamasıdır. Liderlerin, firmalarında mevcut olan sorunların çözülmesi, yeni ürün veya hizmetlerin ayrıca oluşturulması için inovatif düşünme ortamı oluşturmaları gerekmektedir. Liderlerin inovasyonu destekleyecek olumlu yönde davranması, organizasyonların inovasyon kültürünü oluşturmasında çok büyük bir rol oynamaktadır. Ayrıca organizasyonda oluşturulan ortamın da inovasyonu desteklemesi gerekmektedir.

İnovatif yapıyı destekleyen firmaların dikkat etmesi gereken bazı hususlar şu şekilde sıralanabilmektedir:

  • Organizasyonel teşvik
  • Organizasyonel engellerin yok edilmesi
  • Yönetimsel teşvik
  • Yeterli kaynaklar
  • Gerçekçi iş yükü
  • Özgürlük
  • İşin zorluk derecesi
  • Takım çalışması ve iş birliği

 

İZQ İnovasyon Liderliği Programı

 

Bir ülkenin ve o ülkedeki insanlığın geleceği, şüphesiz olarak o ülkenin gençleri tarafından yapılan inovasyonlar ve bu yönde ki girişimler ile mümkün olabilmektedir. Bu gibi önemli bazı girişimlerin temellerini atmak ve birçok yeni fikirler ile onları destekleyerek yeni projelere yelken açmak amacı ile yapılan bu program, 2021 yılı itibari ve sonrasında da damga vurarak ülkemizin pozitif bir anlamda gelişmesine yardımcı olacağını belirtmemiz mümkün olmaktadır. Sizler için önemli olan bu program hakkında detaylı bir bilgilendirme ve içerik aşağıdaki gibidir:

  • Bu inovasyon programı, ücretsiz bir şekilde ve her yaş kategorisinden onlarca insanın katılımı ile şekillenecektir.
  • Bu programa 15 Nisan 2021 tarihine kadar kayıt yaptırılabilmekte olup program başlangıcı ise 26 Nisan tarihinde yapılacaktır.

Günümüzün gençlik platformu olarak tanınan Youth Projects Group’un kendi platformunda yer verdiği İZQ İnovasyon Liderliği Programı hakkında detaylı bilgiye Youth Projects Group internet platformundan ulaşabilmeniz mümkün olmaktadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.