DOLAR 32,5771 0.3%
EURO 34,8020 0.15%
ALTIN 2.500,660,67
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YouTube Hesap Satın Alma 

YouTube Hesap Satın Alma 

YouTube kanalı satın al  işlemlerşnde edilmesi gereken en önemli hususlardan biri kanalın daha önce ihlal alıp almadığıdır.

ABONE OL
Mayıs 25, 2022 13:44
YouTube Hesap Satın Alma 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YouTube kanalı satın al  işlemlerşnde edilmesi gereken en önemli hususlardan biri kanalın daha önce ihlal alıp almadığıdır. Eğer kanal içerik paylaşımlarından dolayı ihlal almış ise bu satın alacağınız kanalın youtube tarafından olumsuz olarak işaretlendiği anlamına gelir. Bu nedenle yapacağınız her paylaşım sıkı bir denetimden geçmeden paylaşılmaz. Ayrıca Youtube kanalı al işlemleri sırasında içeriklerin neler olduğuna  bakmanızda da fayda var. Aksi takdirde siyasi içeriklerin olduğu ya da sizin yönetemeyeceğiniz içeriklerin olduğu bir YouTube hesap satın al  işlemi yapmış olabilirsiniz. Eğer bu konuda uzman desteğine ihtiyacınız olan Hesap Hizmetleri sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Youtube Kanalından Para Kazanma 

YouTube kanalı satın al işlemi ile aynı zaman da para kazanma onayının açık olup olmadığına dikkat etmeniz gereklidir. Aksi takdirde çekmiş olduğunuz videolar üzerinden para kazanamazsınız ve YouTube kanalı satın alırken vermiş olduğunuz para boşa gidebilir. Kanalın aynı zamanda telefon onayı olup olmadığına da dikkat etmeniz gereklidir. Örneğin satın almış olduğunuz kanal sadece masaüstü bilgisayarlar üzerinde açılabilir. Bu da sizin her platform üzerinden izlenme abone oluşturma ve beğeni alma seçeneğinizi elinizden alır. Bu durum daha az gelir elde etmenize neden olur. Ancak telefon üzerinden ulaşılabilir olması youtube kanalı seçeneğinize her platform üzerinden para getirir. Daha ayrıntılı bilgi için ve uzman desteği için Hesap Hizmetleri sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.