DOLAR 32,3696 0.15%
EURO 34,9780 -0.31%
ALTIN 2.324,240,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zeytinyağı Üretiminde Alınan Uluslarası 4 ödülün Mimarı; Hakan Sarıbekiroğlu

Zeytinyağı Üretiminde Alınan Uluslarası 4 ödülün Mimarı; Hakan Sarıbekiroğlu

ABONE OL
Mayıs 23, 2022 18:18
Zeytinyağı Üretiminde Alınan Uluslarası 4 ödülün Mimarı; Hakan Sarıbekiroğlu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hakan Sarıbekiroğlu 20 yıldır gıda ve zeytinyağı sektöründe farklı görevlerde bulunan bir isim olarak tanınıyor. Uluslararası satış yapan bir firmanın satış müdürü olarak faaliyetlerine devam eden Hakan Sarıbekiroğlu firmasının almış olduğu uluslararası 4 farklı ödül ile adından söz ettiriyor.

Bilindiği gibi ülkemiz zeytinyağı üretiminde dünyada ilk beş ülke arasında yer alıyor. Her geçen yıl zeytinyağı üretiminde yaşanan artış ile birlikte aynı zamanda uluslararası yapılan ithalat ve ihracat rakamlarında da önemli gelişmeler yaşanıyor. Bu alanda faaliyet gösteren gıda ve zeytinyağı firmaları arasında Atlas Ticaret dikkatleri çekiyor. Firmada satış müdürü olarak görev alan Hakan Sarıbekiroğlu 20 yıldır bu sektörde oldukça başarılı işlere imza atıyor.

Hakan Sarıbekiroğlu gıda pazarlama alanında almış olduğu eğitimler ve sektör tecrübesi ile Özellikle uluslararası ticaret alanında yapmış olduğu faaliyetler ile 4 parça ödüle layık görülüyor. Londra, Japonya, İsrail ve İngiltere ödülleri ile ülkemiz zeytinyağı üretim ve satış çalışmalarına çok önemli bir katkı sağlıyor.

Hakan Sarıbekiroğlu Gıda ve zeytinyağı alanında sahip olduğu birikim ve tecrübeye her geçen gün geliştirerek daha üst noktalara taşımayı hedefliyor. Almış olduğu ödüllerin daha da artması için profesyonel çalışmalar yapmaya devam ediyor.  Yurtiçinde ve yurtdışında yürütmüş olduğu satış pazarlama faaliyetleri her geçen gün çok daha iyi noktalara ulaşıyor.

Instagram: https://www.instagram.com/Hakansaribekir/

Firma Adresi: https://www.instagram.com/olivenat___/

Facebook: https://www.facebook.com/olimpos.1

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.