DOLAR 32,4332 0.16%
EURO 35,1101 -0.11%
ALTIN 2.321,930,14
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meşrubat Dolabı Nedir?

Meşrubat Dolabı Nedir?

İçecek satışı yapan işletmeler için meşrubat dolabı kullanımı önemli bir konudur.

ABONE OL
Ağustos 24, 2022 11:39
Meşrubat Dolabı Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçecek satışı yapan işletmeler için meşrubat dolabı kullanımı önemli bir konudur. Bu dolaplar üretim özellikleri nedeniyle soğuk içilmesi tavsiye edilen içeceklerin güvenli bir şekilde saklanmasını sağlar. Soğuk içecek talepleri özellikle yaz aylarında daha çok talep edilir. Cam kapılı dolaplar ürün kapasitelerine ve boyutlarına göre değişiklik gösterir. Bunun yanında bu dolaplar sahip oldukları enerji tüketim sınıfına bağlı olarak birbirinden farklılık gösterir.

Meşrubat dolabı içerisinde su, limonata ve benzeri meşrubatlar, meyve suyu, alkollü ya da alkolsüz malt içecekler, gazoz ve soda türünden gazlı içecekler, soğuk tutulmak istenen bazı alkollü ürünler saklanabilir. Bu dolaplar içim kalitesi bakımından soğuk olarak tercih edilen içeceklerin kolaylıkla saklanmasına imkân tanır. Envoytec sitesinden meşrubat dolapları satın alınabilir.

Meşrubat Dolabı Kullanımı Neden Önemli?

Meşrubat dolabı, farklı kalınlıklarda olan her türlü pet şişe ve cam şişe ürünlerin aynı ölçülerde soğuk tutulmasına imkân tanır. Soğutuculu dolaplar her türlü içeceğin soğuk kalmasını sağlamak amacıyla üretilmiştir. Soğutucu dolaplar satılacak ürünlerin ne kadar soğuk halde satılmak istendiğine bağlı olarak farklı derecelere ayarlanabilir.

Meşrubat dolapları içeceklerin sunumu amacıyla tasarlanmıştır. Full glas ve transparan cam kapısı ile yüksek enerji verimliliği sağlar. Alüminyum çerçeveli cam kapılar sayesinde yüksek enerji verimliliği de bulunur. Bu dolapların 5 ile 8 derece arasında çalıştırılması ideal olacaktır. Envoytec sitesinden bu dolaplar incelenebilir.

Kaynak: https://envoytec.com/urun/nestor/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.