DOLAR 32,5759 0.07%
EURO 35,0035 0.37%
ALTIN 2.426,310,14
BITCOIN %
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bahçeli: Türkiye’nin yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğu açıktır

Bahçeli: Türkiye’nin yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğu açıktır

ABONE OL
Şubat 2, 2021 13:54
Bahçeli: Türkiye’nin yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğu açıktır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP lideri Devlet Bahçeli, “Türkiye’nin yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğu açıktır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin amacı, görüşü ve düşüncesi de bu yöndedir” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın “Türkiye’nin yeni bir anayasayı tartışma vakti gelmiştir” açıklamasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de konuyla ilgili yazılı bir açıklama yayınladı.

“Türkiye’nin yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğu açıktır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin amacı, görüşü ve düşüncesi de bu yöndedir” diyen Bahçeli’nin açıklamasından öne çıkan ifadeler şöyle:

Cumhuriyet tarihindeki en önemli reform yeni yönetim sistemi ise diğerinin yeni anayasa olması tarihe ve millete boyun borcumuzdur. Mevcut ve meri Anayasanın olağan dışı şartların mahsulü olduğu, zaman içinde pek çok maddesinde değişiklik yapılmasına rağmen statükocu vasfında herhangi bir zayıflamanın görülmediği çarpıcı şekilde ortadadır.

MHP, yeni anayasa yazımı konusunda Cumhur İttifakı’nın birleştirici ve kucaklayıcı şuuruyla hareket edecek, üstüne düşeni yerine getirecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.