DOLAR 32,3791 0.17%
EURO 35,0391 -0.17%
ALTIN 2.324,650,24
BITCOIN 2262862-0,61%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’den istifa eden Sancar ilk kez konuştu: Kaset var diye baskı oluşturuldu

CHP’den istifa eden Sancar ilk kez konuştu: Kaset var diye baskı oluşturuldu

ABONE OL
Mart 1, 2021 13:19
CHP’den istifa eden Sancar ilk kez konuştu: Kaset var diye baskı oluşturuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dün yaptığı paylaşım ile CHP’den istifa ettiğini duyuran Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar‘ın bu kararı merak konusu olurken, Sancar’ın, İnce’nin partisine geçeceği iddia edildi.

BAYER VE GÖKÇEK’İN PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

İstifanın ardından paylaşımda bulunan eski Ankara Büyükeşhir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve gazeteci Yalçın Bayer, partide yeni bir skandalın patlak vereceğini ve CHP’nin bunun altından kalkamayacağını öne sürdü. Yaşanan gelişmenin ardından; kaset, yolsuzluk ve eşcinsellik iddiaları art arda gelirken, Sancar gazeteci Bülent Öztürk’e açıklamalarda bulundu.

KUMPAS, EŞCİNSELLİK VE KASET İDDİALARINA YANIT VERDİ

İddiaları takip ettiğini aktaran Sancar, “Sizin aktardığınız tecavüz; İstanbul, Bodrum, Kuşadası üçgeni yolsuzluk iddiaları, eşcinsellik iddiaları… Bunların hepsini duydum takip ediyorum. Danışmanımın adını, ahlaksızca ve adi bir şekilde karıştırıyorlar, iftira atıyorlar” dedi.

“KASET VAR DİYE BASKI OLUŞTURULDU”

Melih Gökçek’in paylaşımıyla ilgili konuşan Sancar, “Ne oldu da Melih Gökçek çıktı bu işlerin içinden? Kendini ortaya attı, bunu insanlar biraz düşünmeli. Evet, Kaset var diye baskı oluşturuldu, gerekli yerlere şikayetimi yaptım. Her türlü iftiraya, ayrı ayrı belgeleriyle cevap vereceğim. Komplo var, bu komployu bozacak olan da benim” ifadelerini kullandı.

“KASET ÇIKARSA MEDYANIN KARŞISINA ÇIKIP CEVAP VERECEĞİM”

Sancar açıklamalarının devamında, “Bir kaset falan ortaya çıkarsa, çıktığında da tüm bu ahlaksızca saldırılara karşı, en kısa zaman içinde öyle yazılı açıklama yaparak da değil, medyanın karşısına çıkıp tek tek cevap vereceğim” dedi.

DENİZ BAYKAL’IN KASETİ ÇIKMIŞTI

CHP’de geçmiş dönemde Genel Başkan Deniz Baykal’ın uygunsuz görüntülerinin bulunduğu kaset basına sızarken, bu olayın ardından Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkan seçilmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.