DOLAR 32,3373 0.25%
EURO 34,9776 -0.46%
ALTIN 2.310,441,47
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Samet Fırat Özkaş, Türkiye’nin en genç milletvekili adayı

Samet Fırat Özkaş, Türkiye’nin en genç milletvekili adayı

ABONE OL
Nisan 10, 2023 07:07
Samet Fırat Özkaş, Türkiye’nin en genç milletvekili adayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

28.dönem Memleket Partisi Malatya milletvekili adayı olan SAMET FIRAT ÖZKAŞ adaylığını açıkladı. Ünlü İş adamı ticaretteki başarı ve saygınlığını siyasette devam ettireceğini açıkladı. Memleket Partisinde Malatya için büyük projeleri olduğunu ifade eden SAMET FIRAT ÖZKAŞ, “Genç ve dinamik yapımızla ve partimizin önce vatan politikası ile yola çıktık ve başaracağız.

Amaç özgür ve demokrat bir Türkiye’dir. Hem ülkemiz hem de Malatya’mız için çalışmalarımızı başlattık. Projelerimiz halkımızın rahatlığı ve ferahı için olacaktır. Din, dil, ırk gözetmeden halk için calışmak hayat felsefemdir.” şeklinde konuşan Özkaş, Partisinin bu seçimde büyük bir oy alaçağına emin olduğu söyledi.

“GENÇLİĞİM BAŞARININ TEMELİ OLACAK”

28.dönem Malatya’da Memleket Partisinden Milletvekili adayı olan SAMET FIRAT ÖZKAŞ sözlerine şöyle devam etti, “Genç yapılanmanın, başarının temeli olacağına tün Türkiye şahit olacak. Bu bağlamda, tüm halkı bu oluşuma davet ediyorum.” dedi Deprem döneminde halkın yanında olan SAMET FIRAT ÖZKAŞ yardımlarla da adında birçok kez söz ettirmişti. Genç Milletvekili Adayı SAMET FIRAT ÖZKAŞ, “Malatya’mız için tek yürek tek bilek olacağız ve başaracağız Başarı tesadüf değil çalışmanın eseridir.” sözleri ile halkın takdirini topladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.