DOLAR 32,2671 0.01%
EURO 34,7220 -0.05%
ALTIN 2.400,500,02
BITCOIN %
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TOKAT’TA ÜRETİYOR, DÜNYA’YA PAZARLIYOR!

TOKAT’TA ÜRETİYOR, DÜNYA’YA PAZARLIYOR!

ABONE OL
Ağustos 21, 2023 11:10
TOKAT’TA ÜRETİYOR, DÜNYA’YA PAZARLIYOR!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Tokat’ta senelerdir kurumsal şirketlerde yöneticilik yapan Sevgihan Telek, bir sene önce radikal bir karar alarak kendi işletmesini kurdu. Bir senedir kendi tasarımlarını üreten Telek’e dış ülkelerden de siparişler gelmeye başladı.

Kendi tasarladığı ürünlere Tokat’ın yöresel motiflerini tercih edip geleneksel baskı yöntemlerini kullanarak ürettiği ürünler yerel pazarda ilgi çektiği gibi dış pazarda da yoğun ilgi görüyor.

“Sektöre ilk başladığımda ne yapmak istediğimi biliyordum. Hedeflerimi belirledim, hedeflerime giden yol haritamı çizdim ve ilk adımımı attım. Çizgimden çıkmadan, hedefime emin adımlarla ilerliyorum. Şuanda sadece Türkiye’ye değil, pek çok ülkeye satış yapmaya başladık. Eminim ki çok kısa sürede Tokat’ın giyim sektöründe ihracat yapan firmaları arasında yerimi sağlamlaştıracağım.” diyen Sevgihan Telek, Tokat ilinde tarihi dokusuyla turistlerin vazgeçilmez adresi olan Taşhan’da yer alan mağazalarında ürünlerini sergiliyor.

Kendi internet sitesi ve Trendyol, Hepsiburada, Dolap gibi pek çok dijital pazaryerinde ürünlerini satışa sunan Telek; yakın zamanda Amazon Global, ETSY, EBAY gibi uluslararası pazaryerlerinde de yer alacakları müjdesini verdi.

Sevgihan Telek’in kendi tasarladığı ve tamamı el baskısı ürünlerini sergilediği Butik Sevgihan’ın resmi instagram adresi aşağıdaki linktedir.

Instagram: instagram.com/butiksevgihan

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.