DOLAR 32,3903 -0.11%
EURO 34,6367 -0.53%
ALTIN 2.386,86-1,97
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Resident Evil Village seslendiricisi 39 yaşında öldü

Resident Evil Village seslendiricisi 39 yaşında öldü

ABONE OL
Şubat 2, 2021 15:05
Resident Evil Village seslendiricisi 39 yaşında öldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son olarak Resident Evil Village‘da karşımıza çıkan Jeanette Maus hayatını kaybetti. Oyundaki cadıları ve farklı karakterleri seslendiren Maus uzun bir süredir kolon kanseri tedavisi görüyordu.

Henüz 39 yaşında olan Maus’un ölümü sevenlerini şok etti. Ünlü oyuncu daha önce Charm City Kings ve My Effortless Brilliance filmlerinde de rol almıştı.

Maus kolon kanserine karşı olan mücadelesini kazanmak üzereydi. Fakat söylentilere göre Maus bir süre önce covid-19’a yakalandı.

Bilindiği üzere covid-19 özellikle de bağışıklığı düşük olan hastalarda ölümcül komplikasyonlara neden oluyor. 65 yaş üstü kişilerde, kronik rahatsızlığı olan hastalarda covid-19 teşhisi ölümle sonuçlanıyor.
Kanser tedavisi sırasında hastaya verilen ilaçlar tüm bağışıklık sisteminin çökmesine neden olabiliyor. Hal böyle olunca da vücut tüm hastalıklara karşı savunmasız bir hale geliyor. Maus da covid’e yakalanınca vücudunda pek çok komplikasyon meydana gelmiş.

Vücudunun direnci de düşük olduğu için hastalığa karşı koyamayarak hayatını kaybetmiş.

Elbette her ölüm erken. Fakat hayatını kaybeden kişi henüz 39 yaşında olunca ve tanıdık bir sima da olunca insan ister istemez üzülüyor. Elbette artık yapacak birşey yok. Tek yapabileceğimiz sevenlerine baş sağlığı dilemek olacaktır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.