DOLAR 32,3340 0.11%
EURO 34,8828 0.04%
ALTIN 2.411,700,12
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DevOpsDays İstanbul 2022: Yazılım Dünyasının Buluşma Noktası

DevOpsDays İstanbul 2022: Yazılım Dünyasının Buluşma Noktası

ABONE OL
Nisan 26, 2024 16:33
DevOpsDays İstanbul 2022: Yazılım Dünyasının Buluşma Noktası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DevOpsDays Türkiye’nin Açıklamasına Göre İstanbul’da Gerçekleşen Etkinlik

DevOpsDays Türkiye’den yapılan açıklamaya göre, yazılım geliştirme ve bilgi teknolojileri kültürünü ve uygulamalarını Türkiye’deki profesyoneller arasında yaygınlaştırmayı amaçlayan DevOpsDays İstanbul, yazılım dünyasını İstanbul’da bir araya getirdi.

Uygulamaların Paylaşıldığı ve Ağ Oluşturma Fırsatlarının Sunulduğu Etkinlik

DevOps Türkiye topluluğu, yazılım geliştirme ve operasyonel altyapı yönetimi alanındaki prensiplerin daha iyi anlaşılmasını sağlamak, en iyi uygulamaları paylaşmak ve sektörde çalışanlara ağ kurma fırsatları sunmak amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu yılki etkinlikte yurt dışından da üst düzey katılımcıları ağırlayan topluluk, DevOpsDays İstanbul’un açılış konuşmasını Ergonautic Kurucusu ve RedHat’in eski yöneticilerinden Andrew Clay Shafer’ın yaptığını duyurdu.

Deneyimlerin Paylaşıldığı ve Konuşmaların Yapıldığı Program

Yazılım ve DevOps dünyasının önemli isimlerinin konuşma yaptığı etkinlikte, “açık oturum” olarak adlandırılan yuvarlak masa toplantıları ve “ateşleme” olarak bilinen kısa ve ilham verici konuşmalar gerçekleşti. Açık oturumlarda konular tüm katılımcılar tarafından belirlenirken, yuvarlak masalarda toplanan katılımcılar DevOps dünyasına ilişkin görüşleri tartıştı. Bu sayede, alanda çalışan uzmanlar son teknolojilerle ilgili deneyim ve bilgilerini paylaştı, ulusal ve uluslararası yenilik ve uygulamaları ele aldı. Üst düzey yöneticilerden farklı aşamalardaki yazılımcılara tüm katılımcılar, konuşmaları ve açık oturum tartışmalarını takip etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.