DOLAR 32,5824 0.01%
EURO 34,9104 0.01%
ALTIN 2.429,410,00
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ATELIER REBUL’DEN  BAYRAMA NOSTALJİ KATACAK BENZERSİZ BİR HEDİYE

ATELIER REBUL’DEN BAYRAMA NOSTALJİ KATACAK BENZERSİZ BİR HEDİYE

ABONE OL
Nisan 28, 2022 08:32
ATELIER REBUL’DEN  BAYRAMA NOSTALJİ KATACAK BENZERSİZ BİR HEDİYE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk kültürünün bir parçası ve misafirperverliğin simgelerinden biri olan kolonya, bu bayramda da evlerin baş köşesindeki yerini alıyor. Hikayesi; 1895 yılında Rebul Eczanesi’nin kapılarının açılmasıyla ve Cumhuriyet’in ilk yıllarında eczanenin alt katındaki laboratuvarda formülüne imza atılan İkonik Rebul Lavanta Kolonyası ile başlayan köklü marka Atelier Rebul, bugün 21 farklı kolonya çeşidi ile eski bayramları yaşatmaya devam ediyor.

 

Kişiye Özel Dolum Kolonyaları

 

Atelier Rebul, kişiye özel dolum kolonyalarıyla sizi ve sevdiklerinizi nostaljiye davet ediyor. Bittiğinde mağazalarında yeniden doldurulabilen bu özel dolum kolonyaları, dilediğiniz mesajın yazıldığı etiketlerle kişiselleştirilebiliyor. Sadece sevdiklerinize özel olan bu anlamlı hediye, eski bayramların havasını yeniden evlere taşıyor.

 

Yeşil Çay, Erguvan ve Mandalina koku alternatiflerinden oluşan dolum kolonyaları, 80 derece etil alkol içeriğiyle hijyen sağlarken, mis kokularıyla uzun süre kalıcı ferahlık sunuyor.

 

Atelier Rebul Dolum Kolonyaları (Yeşil Çay, Erguvan ve Mandalina) Fiyat: 220 TL

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.