DOLAR 32,5251 -0.06%
EURO 34,8808 0.08%
ALTIN 2.434,250,47
BITCOIN 2071688-4,14%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ayna Merkezi Müşterilerinin Yerine Empati Kuruyor

Ayna Merkezi Müşterilerinin Yerine Empati Kuruyor

ABONE OL
Eylül 30, 2021 14:02
Ayna Merkezi Müşterilerinin Yerine Empati Kuruyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayna Merkezi çalışmalarını sürdürürken kendine müşterilerinin yerine koyarak son derece etkin ve verimli bir çalışma ortaya koymaya gayret ediyor. Ayna tasarımına gerçekleştirdiği her evin kendi evleri gibi olduğunu düşünerek her ofisin kendi ofisleri gibi olduğunu hayal ederek müşterileri için en iyi işçiliği Ayna Merkezi ekibi ortaya koymaya çalışıyor. Bu dönem özellikle çalışma alanı ve dekorasyon sektöründe Ayna Merkezi’nin müşteriler tarafından en çok tercih edilen kuruluş olmasını sağlıyor. Ayna Merkezi 30 yıllık sektörel tecrübesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarken bünyesinde de son derece profesyonel bir tasarım ekibini barındırıyor. Bu tasarım ekibi iç ve dış mekan tasarımında son derece büyük önem arz eden ayna sektöründe yapılan gelişmeleri yakından takip ediyor.

Ayna Merkezi Müşterilerinin Ceplerini De Düşünüyor

Ayna Merkezi daha iyi daha estetik ve daha profesyonel bir yaşam alanlarının herkesin hakkı olduğuna inanarak ve müşterileri ile empati kurarak çalışmalarını sürdürüyor. Her bir tasarımı sanki kendi evlerine veya ofislerine yapıyormuş gibi büyük bir titizlikle yerine getiriyor. Öte yandan bu işlemleri gerçekleştirirken müşterilerinin ceplerini yakmayan uygun fiyatlı bir çalışma prensibi sergiliyor. Firma dijital dünyanın gerekliliklerini de yerine getirerek son derece efektif Bir web sitesi ile yapmış olduğu işlemlere dair ayrıntıları tüketicilerle buluşturuyor. Ayna Merkezi aynı zamanda WhatsApp destek hattı ile de hizmet sunuyor.

Ayna Merkezi Sosyal Medya Hesapları:

https://www.instagram.com/ayna_merkezi/

https://www.facebook.com/aynamerkezii

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.