DOLAR 32,3414 0.18%
EURO 35,2051 0.04%
ALTIN 2.247,160,17
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bir kez daha ertelenebilir

Bir kez daha ertelenebilir

ABONE OL
Kasım 2, 2020 11:18
Bir kez daha ertelenebilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2020’nin hemen başında Çin’de patlak veren koronavirüs pandemisi kısa süre içerisinde tüm dünyaya yayılmıştı. Hali hazırda Türkiye de dahil olmak üzere pek çok ülke covid-19 ile olan mücadelesini sürdürüyor. Özellikle geçtiğimiz Mart – Haziran arasındaki zaman diliminde hayli etkili tedbirler alınmıştı.

Bu tedbirlerden birisi de sinema salonlarının kapanması olmuştu. Zaten Covid-19’un en çok etkilediği sektör de sinema oldu. Hala pek çok ülkede sinema salonları halkın hizmetine açılmış değil. Açılan ülkelerde de izleyicilerin sinemalara olan ilgisi son derece düşük.

Hal böyle olunca büyük filmlerin vizyon tarihi de sürekli ertelenmek zorunda kalıyor. Çünkü yapımcılar bu büyük filmlerden zarar etmek istemiyorlar. Nitekim bu yapımlardan birisi de Black Widow.

Black Widow için duyurulan son vizyon tarihi 7 Mayıs 2021’di. Fakat hali hazırda koronavirüsle etkin bir mücadele biçimi benimsenmiş değil. Doğal olarak mevcut sürecin 2021’de de devam etmesi bekleniyor. Haliyle böyle bir durumda Black Widow’un vizyon tarihinin ertelenmesi de çok şaşırtıcı olmayacaktır.

Disney geçtiğimiz gün film için yeni bir görsel paylaştı. Bu paylaşımla birlikte filmin başrol oyuncusu Scarlett Johansson da bazı söylemlerde bulundu. Johansson yaptığı açıklamada filmin insanların sinemalarda tamamen rahat edebileceği bir dönemde yayınlanacağını söyledi.

Bu da Black Widow’un 2022’den önce yayınlanmayacağı anlamını taşıyor. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.