DOLAR 32,5988 0.35%
EURO 34,8838 0.04%
ALTIN 2.511,471,11
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DEDEMAN İSTANBUL’DAN HIDIRELLEZ’E ÖZEL MENÜ

DEDEMAN İSTANBUL’DAN HIDIRELLEZ’E ÖZEL MENÜ

Dedeman İstanbul, ilk çağdan bugüne bolluk ve bereketin simgesi kabul edilen Hıdırellez Bayramı’nda misafirlerini özel bir menüyle ağırlamaya hazırlanıyor. Menüde, birbirinden lezzetli tatlarla birlikte yapımı oldukça meşakkatli ve ustalık isteyen tandırda oğlak da yer alıyor.

ABONE OL
Mayıs 11, 2022 11:45
DEDEMAN İSTANBUL’DAN HIDIRELLEZ’E ÖZEL MENÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dedeman İstanbul, baharın müjdecisi Hıdırellez’in kutlandığı 5-6 Mayıs tarihlerinde misafirlerine özel bir menü sunacak. Geçmişten günümüze gelen en renkli geleneklerden biri olan Hıdırellez’de misafirler, Usta Şef Ali Kaplan’ın bayrama özel hazırladığı geleneksel lezzetleri tadacak.

 

Hıdırellez menüsünde başlangıçta isteğe bağlı olarak ayran aşı ya da dereotlu kremalı taze mantar çorbası servis edilecek. Zeytinyağlılarda da kabak çiçeği dolması ya da zeytinyağlı yaprak sarması seçilebilir. Menünün ana yemeği ise firik pilavı ile servis edilecek tandırda oğlak olacak. Yemeğin kuşkusuz en “tatlı” bölümünde de üç seçenek yer alıyor; Höşmerim, lokma tatlısı ve tuzlu çörek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.