DOLAR 32,3361 0.16%
EURO 35,1787 -0.04%
ALTIN 2.241,24-0,09
BITCOIN %
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dünyanın Her Yerinden Duyulan Sinyal $PING !

Dünyanın Her Yerinden Duyulan Sinyal $PING !

ABONE OL
Eylül 6, 2021 14:44
Dünyanın Her Yerinden Duyulan Sinyal $PING !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kalkara, Malta / 23 Ağustos 2021 / İster kripto konusunda yeni olun, ister deneyimli bir kişi olun, çoğu kişi kripto para dünyasının şimdi benzersiz ve özel bir zamanda olduğunu hissediyor. Görünüşe göre herkes kripto para hakkında konuşuyor ya da en azından ne olduğu hakkında bir fikri var. Halkın ilgisinin zirveye çıktığı, kurumsal firmaların oyuna girdiği ve büyük miktarda dijital varlık satın aldığı ve hatta büyükannelerimizin bile altcoin HODL’leri haline geldiği büyülü bir an.

Uzayda seyahat eden milyarderler, cafcaflı köpek temalı tokenlara desteklerini tweetlerken, diğer önemli hareket aktörler ve yatırımcılar, bahsi geçen projeyi tanıttıktan sadece birkaç gün sonra dijital banka operasyonlarının kurbanı oluyorlar. DeFi’de her gün yeni protokoller ortaya çıkıyor ve canlılık devam ediyor. Tüm bunlar, yasal düzenlemelerin gölgesi belirirken, belirsizliği geleceğe taşıyor.

Merak edilen soru, bu çılgınlık nereye gidiyor? Dahası, yeni başlayan biri, başlı başına yabancı bir dil gibi görünen baş döndürücü koinler, jargon, borsalar, cüzdanlar, akıllı sözleşmeler ve kripto dünyasının diğer tüm bileşenlerini nasıl anlamlandırabilir? Hızlı hareket eden ve zaman zaman affetmeyen, kriptonun dijital kapılarını kırmaya çalışmak, aramızdaki en yüksek eğitimli kişiler için bile göz korkutucu bir durum olabilir.

Binance Smart Chain gibi daha spekülatif alanlarda, birçok startup vardır ve bununla birlikte “bir sonraki büyük şeye” erken başlamak için büyük fırsatlar taşır. Ancak gelecek vaat eden her proje ve token için düzinelerce sahtekarlık, dolandırıcılık ve olası yatırımcıyı paralarından ayırmanın giderek daha da akıllı hale gelen yolları vardır. “Yatırım tavsiyesi değildir” “Kendi araştırmanızı yapın” tavsiye olarak sıklıkla tekrarlandığını duyacaksınız. Ama insan bunu yapmaya nasıl başlar? Gerekli araştırmayı yapmayı deneyenleri 20 tarayıcı sekmesi, keyifsiz Telegram kanalları, adını dışkıdan alan grafik araçları ve diğer dehşetler bekliyor.

Ama ya gereksiz bilgileri filtrelemenin bir yolu varsa? Güvenli bir yatırımı belirlemek, yatırımı sürdürmek, varlıkları takip etmek, varlıkları depolamak ve birlikte verilen eğitim materyalleriyle temel bilgileri öğrenmek için gereken her şey için tek adres olsa. Hepsi, yeni başlayanlar için tasarlanmış, ancak en deneyimli uzmanları barındıracak kadar güçlü, becerikli, kullanımı kolay bir arayüze düzgün bir şekilde harmanlanmış. Yatırımcılar tarafından yatırımcılar için tasarlandı. Sonar Platform’u ve $PING yardımcı araç token’ı, sadece mümkün olduğu kadar çok insanın hayatlarını dönüştürmesine yardımcı olmak amacıyla kurulmuş, uygulama odaklı bir ekosistemin ana bileşenleridir. Eğitim, topluluk desteği ve kapsamlı bir araç paketi aracılığıyla Sonar’ın tek misyonu, tüm zamanların en büyük servet transferi sırasında bireyin servet yaratması ve koruması için güçlendirmektir.

Yatırım İçin Doğru Araçlar

Sonar, kullanıcıya yenilikçi, ancak kullanımı kolay işlevsellik getirmeyi amaçlamaktadır. Platform, bir grafik aracı, özelleştirilebilir koşullu uyarı sistemine sahip analiz panosu, duyarlılık analizi, sözleşme denetimi, portföy takibi ve henüz açıklanmayan daha birçok özelliğe sahip olacak. Ayrıca şuan geliştirilmekte olan, tamamen entegre gözetimsiz Web3 Sonar cüzdanına sahip olacak. Ethereum Köprüsü de çok yakında hayata geçmiş olacak.

Sonar’ın evi şu an için Binace Smart Chain gibi gözükse de, Ethereum Köprüsü, diğer zincirlere kurulacak olan köprülerin ilk genişlemesi olacak. Şu anda testnet’te bulunan köprü, $PING tokenlerinin BSC’den ETH zincirlerine ve tekrar geri transferine izin verecek. Köprüleme, Sonar yatırımcıları  için kripto alanındaki en büyük ve en sofistike DeFi pazarına girmek için önemli bir dönüm noktasıdır. Ethereum Köprüsü hayata geçtikten hemen sonra, takas için Uniswap’ta $PING listelenecektir.

Erken 4. çeyrek sürümü planlanan Sonar Charts, geliştirilmekte olan ek özellikler daha sonra modüler bir şekilde entegre edilerek tüm platformun biçimlendirici temeli olarak hizmet edecek. Sonar, yalnızca geleneksel kripto para birimlerini yeniden düşünmeyi değil, aynı zamanda ortalama yatırımcıların şu anda yalnızca “büyük adamların” sahip olduğu araçlara erişmesine izin vermeyi de amaçlıyor. Duyarlılık analizi, makine öğrenimi, kural tabanlı analiz ve risk değerlendirmesi, tamamlanmış platformun temel özelliklerinden olacaktır. Bu son teknoloji araçlar, kriptoya yatırım yaparken fon kaybına neden olabilecek birçok değişken hakkında benzeri görülmemiş bir anlayışa izin verecektir. Sonar kullanıcılarının riskli işlemlerden, dolandırıcılıklardan ve muhtemelen başarısızlığa mahkum olan yatırımlardan kaçınmasına yardımcı olmak, platformun temel amacıdır.

Bir Yazılımdan Daha Fazlası, Sonar Bir Harekettir

Sonar topluluğundan daha adanmış ve empatik bir topluluk bulmakta zorlanacaksınız. Her saat hareketli olan Sonar kurucularının çok uluslu geçmişi, dünyanın her köşesinden çeşitli Telegram topluluk gruplarına yansır. İnsanlar birbirine destek olur, bilgi, fikirler tartışılır ve eğitim materyalleri paylaşılır. Birbirlerinin hayatlarını daha iyiye götürmek için yardım etmek topluluğun temel görevi haline geldi. Öyle ki, topluluğun, bu kadar spekülatif bir alana, güvenli bir şekilde yatırım yapmak için bilgi sağlama rolünü yerine getirerek, platformun kendisinin bir uzantısı haline geldiğini söyleyebiliriz.

Sonar ve $PING, son haftalarda hızla artan bir popülerlik ve fiyat artışı yaşadı. Projeye ön satıştan giren yatırımcılar, çeşitli kripto market listeleme sitelerinde genellikle organik olarak trend olduklarını ve 17 Ağustos 2021’de $PING’e yaptıkları yatırımın tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 100 milyon $’lık piyasa değeri ile yüz katın üzerinde arttığını gördüler. Ayrıca Binance’in esrarengiz CEO’su CZ tarafından Twitter’da takibe alınan Sonar kesinlikle önümüzdeki günlerde yakından izlenecek bir proje gibi görünüyor.

Not: Bu makale yayınlandıktan kısa bir süre sonra piyasaya yeni çıkmış olmasına rağmen Gate.io Borsası PING tokeni 14.09.2021 tarihinde listeleme kararı aldı.

Medya İletişimi

Jacob Camilleri

Email – [email protected]

Web

https://www.sonarplatform.io/

Telegram: https://t.me/sonar_official

Twitter : https://twitter.com/SonarToken

Instagram : https://www.instagram.com/sonarplatformofficial/

Youtube: https://youtube.com/c/Sonar_Token

Twitch: https://www.twitch.tv/sonar_ping

Discord: https://discord.gg/JARy8S4gtf

Medium: https://sonar-official.medium.com/

Facebook: https://m.facebook.com/Sonarplatformofficial

Tiktok: https://www.tiktok.com/@sonar_token

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.