DOLAR 32,5906 0.29%
EURO 34,8062 0.09%
ALTIN 2.491,950,31
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fahrettin Altun’dan dikkat çeken Boğaziçi yorumu! Bir üniversitedir kurtarılmış bölge değildir
  • Samsun Halk Haber
  • Gündem
  • Fahrettin Altun’dan dikkat çeken Boğaziçi yorumu! Bir üniversitedir kurtarılmış bölge değildir

Fahrettin Altun’dan dikkat çeken Boğaziçi yorumu! Bir üniversitedir kurtarılmış bölge değildir

ABONE OL
Şubat 2, 2021 14:08
Fahrettin Altun’dan dikkat çeken Boğaziçi yorumu! Bir üniversitedir kurtarılmış bölge değildir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gündeme oturan Boğaziçi Üniversitesi’ndeki eylemlere ilişkin açıklama yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Tablo da duruşumuz da net. Boğaziçi Üniversitesi bir üniversitedir. Kurtarılmış bölge değildir” dedi.

Boğaziçi Üniversitesi’ndeki eylemler yine gündeme oturdu.  Rektör Melih Bulu’yu istemeyen öğrenci tarafından başlayan eylemler bir süredir durulmuştu. Eylemler LGBT’li bireylerin ‘Kabe’ provakasyonu ile yeniden başladı. Kabe fotoğraflarını yerlere serilmesi skandalı sonrası harekete geçen üniversite yönetimi ‘LGBT kulübünü kapattı. Ancak olaylar daha fazla büyüdü. Konuyla ilgilili açıklama yapan İletişim Başkanı Altun, Twitter hesabından dikkat çeken bir yorumda bulundu. Altun, Boğaziçi Üniversitesi bir üniversitedir kurtarılmış bölge değildir.’ ifadelerini kullandı.

“Boğaziçi Üniversitesi’nde 1 Şubat’taki izinsiz gösterilerde gözaltına alınan 108 şüpheliden yalnızca 7’sinin Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olduğu belirlendi” haberini alıntılayan Altun, şu ifadeleri kullandı:

‘Tablo da duruşumuz da net’
“Tablo da duruşumuz da net. Boğaziçi Üniversitesi bir üniversitedir. Kurtarılmış bölge değildir. Bir üniversitenin 3 başarı kriteri vardır. Araştırma, eğitim ve topluma hizmet. Bunun için gereken kaynağı sağlamaya devam edecek, huzur ve düzeni temin etmek için gerekeni yapacağız.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.